Miért jár örömlányokhoz a magyar műsorvezető?

nlc | 2010. December 06.
Meglepő vallomást tett Szalai Vivien Hamis gyönyör című könyvének bemutatóján Garami Gábor, a Class FM műsorvezetője. A rádiós ugyanis rendszeresen prostituáltakhoz jár... Megkérdeztünk egy pszichológust, hogy vajon miért van szüksége egy jóképű, sikeres, jómódú férfinak arra, hogy fizessen a szexuális örömökért?!

Prostituáltak már az ókorban is voltak, csak akkor hetéráknak nevezték őket, s ugyanúgy a gazdag, uralkodói osztályba tartozó férfiak igényeit szolgálták ki, ahogyan napjainkban a luxusprostituáltak. Csak kevés férfi vallja be, hogy igazán közel került a gyönyörű, ezereurós lányokhoz, ám Garami Gábor, a Class FM műsorvezetője nem játssza meg magát. Szalai Vivien négy hete az eladási listát vezető könyvének, a Hamis gyönyörnek a bemutatóján Garami színt vallott, és ezzel nagy vihart kavart: elmondta, hogy bizony gyakran igénybe veszi a kéjnők szolgáltatásait.

„Ez egy furcsa, beteg világ, ahol titkolni kell, hogy valaki pénzt ad egy éjszakáért. Én nem titkolom, volt ilyenben részem, bár tény, hogy nem luxusprostituálttal voltam. Az a fajta romlottság vonzott, ami ezt a világot jellemzi. Sokszor azonban – bármennyire furcsa – csak beszélgettem a lányokkal – mondta Garami Gábor. – A férfiak nem tudnak bánni a nőkkel, megalázzák őket. Ezért is örülök ennek a könyvnek, hiszen figyelemfelkeltő, megmutatja, mi folyik nap mint nap körülöttünk” – tette hozzá a műsorvezető.

Garami Gábor és a könyv szerzője, Szalai Vivien

Mindenképpen tiszteletre méltó ez az őszinteség Garami részéről, ugyanakkor elgondolkodtató, hogy egy sikeres, jómódú, biztos egzisztenciával rendelkező, ráadásul ismert férfi miért jár örömlányokhoz? Hiszen megkaphatna „rendes” lányokat is ingyen, akik ráadásul nem csak eljátsszák, hogy igazán érdekli őket a férfi. Dr. Csides Kata pszichiáter szerint nem ennyire egyszerű ez a kérdés. A szakember úgy gondolja: a férfiak arra vágynak, hogy valaki megerősítse őket abban, hogy mennyire férfiasak, hódítóak, s faramuci módon ezt éppen egy hivatásos nőtől várják. „A férfiak alapvetően vonzódnak a rosszlányokhoz. Amióta világ a világ, ez így van. A bűnös élvezet izgalma az, amiért prostikhoz járnak elsősorban. De vannak olyanok is, akik a törődés illúzióját szeretnék megkapni, amit otthon nem kapnak meg” – mondta el a szakember.

 

Exit mobile version