Üzletembert szeret Liptai Claudia?

nlc | 2010. December 09.
Azt suttogják Liptai Claudia környezetében, hogy a TV2 sztárja újra szerelmes. Sokan azt is tudni vélik, hogy Claudia üzletembert szeret.
Üzletembert szeret Liptai Claudia?

A Mokka műsorvezetője állítólag sokáig kérette magát, de megérte, hiszen valósággal kivirágzott az új kapcsolattól. Claudia választottja a hírek szerint nem sztár, hanem egy jóképű, tehetséges üzletember, aki mindent megtesz, hogy a Mokka és a Megasztár műsorvezetője életébe visszahozza a boldogságot és a reményt arra, hogy igenis létezik olyan kapcsolat, ami nem jár együtt lemondással, fájdalommal vagy a másik elvesztésével.

Claudia igen mozgalmas időszakon van túl a szerelmek és érzékek terén, miután elvált élete nagy szerelmétől, Gesztesi Károlytól.  Daróczi Dávid volt kormányszóvivő volt a kedvese, aki tragikus körülmények között elhunyt, öngyilkos lett. Aztán számos férfival hírbe hozták, például egyik kollégájával, ám ezt a viszonyt Claudia tagadta.

A pszichiáter szerint Claudiának újra meg kell tanulnia bízni a férfiakban, de dr. Csides Kata szerint ez sikerülni fog neki.

– Sokat csalódott már, de van annyira erős nő, hogy feldolgozza a vele történteket – mondta el a szakember. 

Exit mobile version