Rettenetes sztárszülők

Kabai József | 2010. December 10.
A legnagyobb sztárok gyermekeinek gyakran szembe kell nézniük a ténnyel: anyuci vagy apuci nem a földkerekség legjobb szülője. Hanem drogos, alkoholista, vagy csak úgy viselkedik, amivel kínos helyzetbe hozza a gyerekét.

Ireland Baldwin, Kim Basinger és Alec Baldwin lánya
Miközben a már elvált Kim Basinger és Alec Baldwin javában pereskedett gyermekük elhelyezéséről, az apa ideges üzenetet hagyott lánya rögzítőjén. Kirohanásában faragatlan és agyatlan kis disznónak nevezte Irelandet, amiért nem vette fel a telefont.

Kim Basinger és Ireland
Apjával, Alec Baldwinnal 2009-ben

Aztán nekitámadt az exnejének is, mert Basinger nyilvánosságra hozta a hangüzenetet. A dühöngő Baldwin csak arról feledkezett el, hogy ezzel a két húzásával igencsak nehéz helyzetbe hozta magát a gyermekelhelyezési perben.   

Frances Bean Cobain, Courtney Love és Kurt Cobain lánya

Tavaly, miután Courtney Love drogproblémái miatt véglegesen elveszítette lánya felügyeleti jogát anyósával és sógornőjével szemben, hisztérikus bejegyzést firkantott Facebook-adatlapjára.

Frances Bean Cobain
Courtney Love később bocsánatot kért

A 17 éves Francest álnoknak nevezte, aki saját magát is becsapja, mert nem akar anyjával maradni. Nem csoda, hogy a 17 éves lány fél évig látni sem akarta anyját, aki egy sikeres elvonó után bocsánatot kért gyermekétől.

Taylor Hasselhoff, David Hasselhoff lánya
A Baywatch sorozat rettenthetetlen vízi mentőjének lánya 2007 májusában egy Las Vegas-i hotelszobában videóra vette, amint félmeztelen apja részegen egy cheeseburgert próbál magába tömni. „Ígérd meg, hogy abbahagyod az ivást” – kérlelte a lány újra és újra apját felvétel közben.

Az ominózus felvétel egy pillanatképe
Lányaival, ma már gyógyultan

Nem tudjuk, hogy a színész megnézte-e a filmet, mindenesetre Taylornak jó ötlete volt: piás embernek visszanézni magát erősen illuminált akciózás közben, hát, az igen komoly sokkot okozhat. Akár még a leszokáson is elgondolkodhat az illető…    
 
Rumer Willis, Demi Moore és Bruce Willis lánya
Demi Moore lánya bevallotta, hogy mielőtt Ashton Kutcher a mostohaapja lett volna, ő halálosan bele volt esve a pasiba. Kint lógott a fotója a kollégiumi szobája falán. Aztán egyszer anyja bejelentette, hogy új barátja, Ashton látogatóba jön hozzájuk, és ha minden jól megy, velük is marad.

Rummer halálosan szerelmes volt Ashtonba
Azért a vonzódás kölcsönös…

A lány teljesen kiakadt, és valahogy annak sem tudott örülni, hogy ízlésük az anyjával nem kicsit hasonló. Azzal vigasztalta magát, hogy végre már nemcsak neki van hülye neve a családban.               

Liv Tyler, Steven Tyler és Bebe Buell lánya
Anyukája, Bebe Buell a hetvenes évek Playboy-nyuszija és közismert rock groupie volt. Annyi rockzenészt vitt az ágyába, hogy sokáig nem is tudta, kitől fogant Liv. A lány 10 éves koráig abban a hiszemben élt, hogy édesapja Todd Rundgren, a mama hosszú távú élettársa.

Liv édesanyjával, Bebe Buellel
Steven Tyler

Aztán 1987-ben egy koncerten találkozott Steven Tylerrel, az Aerosmith frontemberével, és rögtön érezte, hogy ezzel a pasival testi-lelki rokonok. Anyja ekkor elárulta, hogy Tyler az igazi apja, és a csaj egy 8 hónapos kapcsolat gyümölcse. Liv örült, és Rundgrenről Tylerre változtatta a nevét.   
 

Exit mobile version