Nicole Kidman vallomása: “Elhagytak”

nlc | 2010. December 22.
Nicole Kidman egy interjúban bevallotta, nagyon fáj neki, hogy két örökbe fogadott gyermeke úgy döntött, nem akar vele élni, inkább Tom Cruise-t választották. Nicole úgy érzi: elhagyták.

Nicole Kidman még Tom Cruise-zal fogadta örökbe a kis Connort és Isabellát. A hajdani házaspárnak természetes úton nem jött össze a kisbaba, ezért döntöttek úgy, hogy magukhoz vesznek két árvát. Ám házasságukat az örökbefogadás sem mentette meg, 2001-ben tízévnyi házasság után elváltak. A két sztár a bíróságon közös felügyeletben egyezett meg, de amikor a gyerekek nagyobbak lettek, úgy döntöttek, hogy nem akarnak Kidmannel élni. „Máig sem dolgoztam fel, hogy a gyerekek elhagytak engem. Azt kívánom, hogy bárcsak velem élnének” – fakadt ki Kidman.

Isabella és Connor

„Nagyon fájt, amikor Tomot választották, és nem értettem. Nem értem máig sem. Nagyon szeretem őket, és mindig is szeretni fogom. Soha nem felejtem el a pillanatot, amikor Isabella először hívott anyunak. Már két éve velünk élt, amikor képes volt kimondani ezt a szót. Csak zokogni tudtam a meghatottságtól” – olvasható a Daily Mail oldalán. Kidmannak egyébként már van egy édeslánya Keith Urban zenésztől. Cruise is apa lett, neki Katie Holmes színésznőtől született egy lánya, Suri.

Exit mobile version