Megint egymásnak esett Jolie és Aniston

nlc | 2010. December 29.
A színfalak mögött csúnyán egymásnak esett Angelina Jolie és Jennifer Aniston. A vita tárgya, természetesen, még mindig Brad Pitt.

Angelina Jolie az amerikai hollywoodrag.com internetes portál szerint igencsak nehezményezte, hogy Jennifer Aniston barátnője egy interjúban betolakodónak, csalfa nőszemélynek nevezte a közelmúltban. Jolie addig mérgelődött, mígnem fogta a telefonját, és felhívta Anistont. Az internetes portál információi szerint Angelina nemes egyszerűséggel ordítani kezdett Jenniferrel.

„Hogy jössz te ahhoz, hogy ilyeneket üzengetsz a barátnődön keresztül? Milyen ember vagy te? Fogd már be végre a szádat és fogadd el, hogy Brad az enyém” – állítólag így hangzottak Jolie szavai. A portálnak és több amerikai magazinnak Jolie ismerőse tálalt ki, aki állítólag fültanúja volt a telefonnak. Nem tudni, hogy mi az igazság, ám az tény, hogy a két sztár esztendők óta igencsak rossz viszonyban van egymással. A bárdot Jolie ásta ki azzal, hogy nemcsak hogy elszerette Brad Pittet Anistontól, de két évvel később még be is vallotta ország-világnak, hogy korábbi szavaival ellentétben bizony már akkor lefeküdtek, amikor Brad hivatalosan még Aniston férje volt. 

 

 

 

Exit mobile version