Amputálják a magyar sztár lábát

nlc | 2011. Január 03.
Üszkösödni kezdett Gábor Zsazsa jobb lábának egy része, ezért amputálni kell. A magyar filmdíva számára életmentő lehet a beavatkozás.

A 93 esztendős színésznőt vasárnap szállították egy Los Angeles-i kórházba, ahol az életmentő műtétet elvégzik. Gábor Zsazsának kicsivel a jobb térde fölött kell amputálni a lábát.

A magyar származású sztár júliusi csípőműtéte óta számos alkalommal szorult kórházi kezelésre, és egyszer már az utolsó kenetet is felvette, de szerencsére később javult az állapota.

Zsazsa igazi túlélő, a múlt esztendőben egy bizarr rekord is a nevéhez fűződik: ő volt az a sztár, akinek a legtöbbször keltették a halálhírét. Összesen hatszor írták meg a lapok, hogy elhunyt, de mindig kiderült, hogy Zsazsa szerencsére még nagyon is életben van. Számos cikk szólt arról is, hogy a színésznő férje szinte várja már, hogy kedvese eltávozzon, és örökölje Zsazsa válásai folyamán felhalmozott vagyonát és gyémántkollekcióját. Frederic von Anhalt herceg mindenesetre hevesen tagadja ezeket a vádakat, és neje mellett virraszt a kórházban. 

 

 

Exit mobile version