106 kilós Kozsó életveszélyes diétát követ

nlc | 2011. Január 17.
Damu Roland után újabb magyar sztár hagyta el magát. Kozsó több mint száz kilósra hízott.

Damu Roland és Michal Buble sorsára jutott az Ámokfutók énekese, Kozsó. A korábban magára rengeteget adó sztár az Ezek megőrültek!-ben szerepel, és társai állandó cikizésének van kitéve, hiszen nagyon meghízott az utóbbi időben. Kozsó a Borsnak vallotta be, hogy zavarja súlyfeleslege, szeretne tőle minél hamarabb megszabadulni! „Állandóan kritizál a menedzsmentem, a családom és a barátaim, sőt a forgatás alatt csapattársaim is. Megérdemlem a piszkálódást, nagyon meghíztam, de hála nekik, komoly inspirációt kaptam, hogy lefogyjak. Most úgy érzem, mintha ketten éldegélnénk a testemben. Mindig is szerettem volna egy ikertestvért, de nem ilyen módon” –  mondta el Kozsó, aki világhírű és sokat vitatott diétát követ.

„A szalonnát és a kolbászt addig ehetem, amíg nem leszek rosszul, ugyanis a zsíros dolgokat gyorsan meg tudjuk emészteni. Élvezem, hogy nem kell éheznem, és azt eszem, amit akarok, még az édességeket sem kell mellőznöm, ha száműzöm belőlük a szénhidrátot – mondta elszántan Kozsó, aki látványos változást akar elérni áprilisig. Az Atkins-diétával és egy elektromos zsírbontó módszerrel tizenöt kilótól szeretne megszabadulni.
Az Atkins-diétát évek óta kritizálják szerte a világon, napjaink egyik legvitatottabb fogyókúrája. A diéta  során a napi energiabevitel nagy részét proteinből biztosítják, a szénhidrátok fogyasztását a minimálisra csökkentik. A négy szakaszból álló fogyókúra utolsó periódusában is igen csekély az elfogyasztható szénhidrát mennyisége. Az Atkins-diéta veszélye, hogy a koleszterinben igen gazdag étrend következtében megemelkedhet a vérnyomás, illetve megnőhet a szív- és érrendszeri betegségek kockázata.

 

Exit mobile version