Eltűnt sztárok nyomában – mi lett velük?

nlc | 2011. Február 05.
Az elmúlt években nemcsak fényesen felfelé ívelő karriereknek, de nagy bukásoknak, eltűnéseknek is szemtanúi lehettünk. Utánanéztünk, hová is lettek az egykor ünnepelt celebek.

Még több információ egykori sztárok civil életéről, itt!

Az igazi való világ
VV Leó, a Való Világ második szériájának szépfiúja volt, s pár éve még felkapott név a médiában, még egy jól menő könyvet is írt. Iskolapéldája annak, hogy a siker olykor csak nagyon rövid ideig tart, s szinte lehetetlen visszakapaszkodni a csúcsra.
„Rá kellett jönnöm, hogy a médiában csak azok az emberek tudnak érvényesülni, akik áttaposnak a másikon, folyamatosan nyomulnak és a megfelelő kapcsolatokkal rendelkeznek. Ha ilyen lettem volna, már sztár lennék én is. Van egy-két profi személy, az nem kérdés, de a többség abból él, hogy hülye – vallotta be Leó egy interjúban, akihez eleinte dőlt a pénz, de később minden megváltozott. – A könnyen jött pénz könnyen el is ment. Ahhoz, hogy valaki ebből meggazdagodjon, folyamatosan a csúcson kell lenni. Nekem ez nem sikerült.” Leót két éve súlyos májbetegség támadta meg, hónapokig tartott a lábadozása. Nem sokkal utána úgy döntött: Amerikában újrakezd mindent szerelmével, de házasság és az amerikai álom helyett pénz és barátnő nélkül tért haza, ráadásul a közelmúltban volt munkaadója szerződésszegésért be is perelte. Tönkrement az élete. Ma albérletben él és válogatásokra jár, hátha újra reflektorfénybe kerül.

Pincér, politikus, marketinges…
A volt VV-sek vagy Big Brother-esek közül egyébként Majkán kívül senki sem tudott felszínen maradni. VV Szabolcs, az első széria nyertese megnősült, gyermeke született, s politikai pályára lépett, igaz, kevés sikerrel. A második nyertes, Laci, összetörte a nyereményautóját, elköltötte a lakás árát, és rossz befektetéseinek köszönhetően mindene odalett. Napjainkban Angliában dolgozik egy étteremben.

VV Szabolcs
Fotó: Sanoma Archív/
Schumy Csaba
BB Zsanett
Fotó: Sanoma Archív/
Rákosi Péter
VV Laci
Fotó: Sanoma Archív/
Fábián Olga

VV Anikó vitte a legtöbbre a hölgyek közül. A TV2-n saját műsort kapott, egy ideig a barátnője volt Bochkor Gábornak. Mindenki róla írt. Később már csak botrányai okán hallottunk róla. Többször megplasztikáztatta magát, sőt az erotikaexpón is fellépett egy szexshow-val, de nem jött be neki az sem. A szörpgyárból a BB-házba költöző Zsanett, miután megjárta a Playboy címlapját és rövid ideig párja volt Hajdú Péternek, egy telefonos szolgáltatónál kötött ki, úgy tudjuk, ma is ott dolgozik. 

Csillagok, csillagok
A tehetségkutatók csak úgy ontották magukból a sztárokat, akik közül nagyon sokan nem tudtak élni a kapott lehetőséggel. A Megasztár első szériájának versenyzője, Mujahid Zoli például hiába volt tehetséges és adott ki lemezt, egy idő után elfogytak a koncertek. 2009-ben már egy szexoldalon akadtak rá az olvasók, ahol 50 euróért tolta le az alsónadrágját… Napjainkban ismét a zeneiparban próbálkozik

Muhajid Zoli
Fotó: Sanoma Archív / RTL Klub Sajtóklub

Best of ’90-es évek
A kilencvenes évek együttesei közül a Fresh már régen nem lép fel, Viki eladó lett egy butikban, míg Andi apróbb szereplésekből él és állítólag hamarosan férjhez megy. A Baby Sisters tagjai közül Éva külföldre ment szerencsét próbálni, miután öngyilkosságot próbált meg elkövetni egy szerelmi csalódás után. 

Fresh-lányok
Fotó: Sanoma Archív/RTLKlub Sajtóklub
Baby Éva
Fotó: Sanoma Archív/Story-Best Archívum


Eddig, eddig, eddig vagyok

A Família Kft. a kilencvenes évek legsikeresebb magyar sorozata volt. Többi szereplője sem szakadt el a színháztól. Esztergályos Cecília a József Attila Színház társulatának tagja. A fiát alakító Kárász Zénó a Centrál Színházban játszik. A Spáh ikrek szintén a filmes szakmánál maradtak, bár a kamera másik oldalán. Dávid rendezőként, Károly pedig operatőrként tevékenykedik.

Kárász Zénó
Fotó: Sanoma Archív / Németh Gabriella
Spáh Dávid
Fotó: Sanoma Archív / RTL Klub Sajtóklub

 

Exit mobile version