Magyar sztárok rég nem látott gyermekei – fotókkal

nlc | 2011. Február 17.
Az idei Story Gála több alkalomból is különleges volt. Egyrészt számos híresség mutatkozott először nyilvános eseményen a párjával. Másrészt voltak olyan ismert emberek, akik ezen az estén vezették be gyermekeiket a társasági életbe.

Világsztárok ritkán látott gyermekei – fotók

A Jóban Rosszban sorozat dr. Pongrácz Pétere, azaz Gazdag Tibor gyönyörű kislányát, a tizenegy éves Flórát vitte el az idei Story Gálára. Flóra kisöccse, András még nem tartott a családdal a partira, és kerülte a felhajtást a színész előző kapcsolatából született tizenhat éves nagyfia, Illés is.

Flóra édesapja ölében. A kislány nagyon élvezte a díjátadót.

Galambos Lajos, Gazdag Tiborral ellentétben két kisfiát hozta magával a celebpartira. A zenésznek és feleségének, Boglárkának három gyermeke van: a tízéves István és a tizenegy éves Lajos, és a legnagyobb gyermekük, lányuk, Boglárka Anna már tizenhárom éves lesz.

Lajcsi és fiai, István és Lajos

Ki ne ismerné a Barátok közt Berényi Miklósának sorozatbéli gyermekeit? Viszont a színész, Szőke Zoltán igazi fiait, Zoltánt és Bencét már ritkábban láthatják a rajongók. A színész kisebbik fia azonban idén először édesapjával és édesanyjával tiszteletét tette a Story magazin partiján. A Szőke fiúk állítólag nagyon jó tanulók, rendszeresen sportolnak és néhány éve egy együttest is alakítottak.

Szőke Zoltán feleségével és nagyobbik fiával, Zolival

 

Exit mobile version