Mennyibe kerül, hogy úgy nézzünk ki, mint Katy Perry és Lady Gaga?

Baranyai Enikő | 2011. Március 28.
A sztárok jól tudják, hogy több lábon kell állniuk. Lemezek és turnék mellett saját körömlakk-kollekciót, fülhallgatót, sminkkészletet dobnak piacra. Leteszteltük a termékek minőségét, és persze az ár-érték arányt is.

Katy Perry Budapesten – videó

Cicás illat Katy Perrytől
Itthon még nem találkoztunk Katy Perry cicás parfümével, de Londonban próba gyanánt vettünk egy 15 ml-es kiszerelést.  Az énekesnő első illata, friss citrus-, barack-, alma-, valamint jázmin- és vaníliaeszenciából készült. A kissé túl édes illatról akarva-akaratlanul Katy California Gilrz című videoklipje jut az eszünkbe, ami tele volt vattacukorral és nyalókával.
Online bárki megrendelheti a Purrt, például a theperfumshop.com weboldalról.

Az 50 ml-es 11 000 forint körül kapható, a 100 ml-es pedig 18 200 forintba kerül. Ezek már lila cicás üvegben, kis dísszel vannak ellátva.
Minőség:
Mennyire megfizethető: közepesen megfizethető

Csábító ajkak Lady Gagától
A napokban új dallal jelentkező énekesnő a MAC kozmetikai céggel állt össze, és dobott piacra egy, az ő nevével fémjelzett rúzst és szájfényt. Gagát állítólag a női szenvedélyessége inspirálta. A VIVA Glam kollekcióból befolyt összeget azonban a díva nem vágja zsebre, hanem a MAC AIDS-alapítványának ajánlotta fel. A termékek idén márciustól egy éven keresztül vásárolhatók meg.

A halvány meleg, bézs árnyalatú rúzs ára 4900 forint, míg a rózsaszínes szájfényhez 4700 forintért juthatunk hozzá. Az énekesnő egyébként nem az ilyen visszafogott sminkekről híres, és bizony komoly problémái vannak az önbarnító használatával is.
Minőség: tökéletes
Mennyire megfizethető:
megfizethető
 
Extrém körmök Katy Perrytől
A tavaly Budapesten forgató énekesnő körömlakkkollekciója, melyet a Teenge Dream klipje inspirált, márciustól kapható Magyarországon. Az OPI és Katy Perry közös lakkjai különleges árnyalatokat sorakoztatnak fel, de inkább a 25 év alattiaknak ajánljuk. A négy csillogós, flitteres körömlakk mindegyike Katy egyik daláról kapta a nevét, ha ezek fölé a shatter nevű fekete lakkból kenünk, akkor kopott, repedezett hatást érhetünk el.

Előnye, hogy egy szín akár önmagában is használható, akár a feketével is kombinálható, valamint sokáig kitart. Viszont száradás után minden esetben egy fénylakkal is be kell kennünk a körmeinket, ami egyszeri pluszkiadást jelent. Egyelőre csak a shatter, fekete lakk áráról van információnk, amely 1980 forint.
Minőség: tökéletes
Mennyire megfizethető:
mindenkinek elérhető

Csillogó fülhallgató Lady Gagától
Ez már a húzósabb kategória, de talán egy fanatikus Gaga-rajongónak tökéletes szülinapi ajándék lehet. Lady Gaga csillogó kövekkel díszített fülhallgatójához sokat nem lehet hozzáfűzni. Talán csak három apróság: 1. Pasik ne vegyék fel (szerintünk). 2. Ha ezt választod, akkor fülbevalót már ne aggass magadra. 3. Ne sétálgass vele veszélyes környéken. Egyébként a kis kütyü mindent tud, amit egy fülhallgatónak tudnia kell, tökéletes hangzás, erős, rugalmas kábel, a tervezéskor odafigyeltek, hogy kényelmes legyen a „viselése”.

Hogy mennyi? Itthon körülbelül: 16 900 forintért szerezhetjük be a nagyobb elektronikai áruházakban.
Minőség: tökéletes
Mennyire megfizethető: kevésbé megfizethető

Divatos ékszerek Katy Perrytől
Néhány hete lett Katy az arca a Thomas Sabo, Charm Club 2011-es tavaszi–nyári kollekciójának. A hazánkban is egyre népszerűbb kis ékszerek idén a pink-fekete, fekete-piros, valamint a sárga színekben hódítanak. Ez az ékszerkollekció leginkább a fiataloknak készül az elérhetőség és az egyediség jegyében. Egy-egy kis medálhoz mindig valamilyen érzést párosíthatunk. Közel 600 fajta medálból választhatunk, ezeket bőr, köves vagy ezüst karláncra-nyakláncra tehetjük.

Ára miatt azonban inkább a már saját fizetéssel rendelkező, húszas-harmincas hölgyeknek ajánlanánk.
A kis medálok 6200–25 000 forint között kaphatók, ezen kívül még be kell ruháznunk egy nyak- vagy karláncra is. Hacsak nem akarjuk a nagyi rózsafüzérjén viselni.
Minőség: tökéletes
Mennyire megfizethető: közepesen megfizethető

Exit mobile version