Az L-es méret az új divat. Valaki az alkoholtól, más a boldogságtól hízik

Baranyai Enikő | 2011. Április 02.
Gömbölyded forradalom! – csak így emlegetik a sztárok átváltozásait. Az egykoron csontsovány hírességek ugyanis S-esről az L-es méretre váltottak. Igaz, végre úgy néznek ki, mint egy normális nő, sokuknak nem pozitív élethelyzet hozta a változást...

Paris Hilton
Ruhamérete korábban: XS, most: L

Hogy minek köszönhető Paris Hilton kigömbölyödése? Nos azt ő maga árulta el egy interjúban. „Az élet túl rövid ahhoz, hogy folyton a súlyunk miatt aggódjunk és diétákkal keserítsük meg az életünket. Visszanéztem néhány fotót magamról, és rájöttem, hogy a magasságomhoz nem illik az XS-es méret. Ezért pár kilót felszedtem, és igen jól érzem magam a bőrömben!” – mondta Paris a Heat magazinnak.

Akkor
Most


Christina Aguilera
Ruhamérete korábban: S, most: L

Jó pár kilót magára szedett a válása után Aguilera. Még szülése után sem volt ilyen kerekded az énekesnő. „Sokkal kényelmesebben érzem magam jelenleg, mint korábban. Ilyennek kell lennie egy anyának, nem?” – mondta Christina. Ő azonban nem a csokoládétól vagy a boldogságtól hízott meg. A hírek szerint az énekesnő komoly alkoholproblémákkal küzd, és köztudott, hogy az ilyen szenvedélybetegek teste vizesedni kezd és felpuffadni…

Akkor
Most


VV Szandika
Ruhamérete korábban: M, most: L

A villalét alatt Szandika négy kilót felszedett magára. Véleményünk szerint nem kellene emiatt kés alá feküdnie, sőt mi egyáltalán nem javasoljuk neki, hogy további operációknak vesse alá magát, de ő másképp látja. „Sajnos a mellemen nem lehet segíteni. Olyan szabályos kerek ciciket akartam, mint Voksán Virág, de nekem a természetes formája miatt nem lehet olyat. Az orromat mindenesetre levékonyítják, és lesz némi zsírleszívás is.” 

Akkor
Most


Nelly Furtado
Ruhamérete korábban: M, most: XL

A sikeres énekesnő azután kerekedett ki, hogy életet adott kislányának. És esze ágában sincs újra „ultravékonynak” lenni. „Az életed megváltozik, miután anya leszel. Nincs annyi időd a gyerek mellett magaddal is törődni, és legnagyobb meglepetésemre azután választottak a legszexisebb énekesnőnek, hogy felszedtem jó pár kilót.”

Akkor
Most


Kelemen Anna

Ruhamérete korábban: M, most XL
Jó pár hónapra eltűnt a nyilvánosság elől Kelemen Anna, aki korábban a magyar Paris Hilton szeretett volna lenni. Számításai nem jöttek össze, olyannyira nem lett milliomos, hogy néhány hete kiderült: újra pornófilmben szerepelt. Csakhogy az egykori vékony, telt ajkú, szilikoncicis bombázó már a múlté. Anna mellei már korántsem olyan formásak, feneke és hasa is nagyobb lett. 

Akkor
Most

 

 

 

Exit mobile version