Reese Witherspoon magyar férjével beszélgettünk

nlc | 2011. Április 23.
Ki is az Jim Toth, aki három hete feleségül vette a leghíresebb szöszit, Reese Witherspoont? A magyar származású ügynök csak a Nők Lapja Cafénak mesélt friss házasságáról és magyar gyökereiről!

Megmutatjuk Witherspoon egyetlen esküvői fotóját!

Jim Toth a Los Angeles-i Creative Artists Agency cég vezetője. Az ügynökség még felfedezetlen tehetségeket kutat, de azután sem engedik el a kezüket, hogy híresek lesznek. Jim karrierje során olyan filmsztárokat „nevelt ki”, mint Matthew McConaughey, Scarlett Johansson vagy Rachel Bilson. „McConaughey nemcsak az ügyfelem, de napjainkban az egyik legjobb barátom” – nyilatkozta Toth.
A sztár ügynököt irodájában sikerült telefonvégre kapnunk, s habár eleinte teljesen elzárkózott attól, hogy bármit is nyilatkozzon, amikor meghallotta, hogy egy magyar internetes portál keresi, némiképp megenyhült, és kedvesen, de szűkszavúan válaszolt a kérdéseinkre.

Gratulálunk az esküvőjéhez!
Köszönöm, de Reese Witherspoonról és a magánéletemről egyáltalán  semmit sem szeretnék nyilatkozni. Védjük az életünket.

Akkor beszélgessünk Magyarországról, hiszen Önnek magyar gyökerei vannak, a neve hallatán legalábbis sokan ezt feltételezik.
Igazság szerint én már Amerikában születtem,  de a családomból sokan éltek Magyarországon. Büszke vagyok a magyarságomra, bár a nyelvet nem beszélem.

Járt már valaha „nálunk”?
Még nem, soha. De egyszer biztosan elmegyek.

Talán elhozza a gyönyörű feleségét is?
(Jim hangosan felnevetett érezhető nyomulásunkon, hiszen nem adtuk fel, hátha mégis csak elárul valamit Hollywood Dr. Szöszijéről.)
Hogy mondják azt magyarul, hogy „nosey”?

Ez a szó, Jim, magyarul a kíváncsi!
Igen? Na az vagy! Kájáncsi – válaszolta félig angolul, félig tört magyarsággal, majd kedvesen közölte, hogy jönnek hozzá, és már sietnie kell.

Jim Toth nemhiába lett dúsgazdag. Olyan ügynök, aki nem csupán meglátja valakiben a tehetséget, de védi is felfedezettje magánéletét, legyen szó a feleségéről, vagy egy másik hírességről.
Toth a Los Angeles-i Loyola Marymount Egyetemen diplomázott, és végigjárta a szamárlétrát a szakmájában. Egy 2004-es interjúban bevallotta, hogy munkamániás. „Mindent megtettem, hogy sokáig jussak. Eleinte kávét főztem, és ha kizavartak, hogy vegyek csokoládét a cégnél mindenkinek, mert édességre vágynak, akkor kimentem és megvettem. Ez kellett ahhoz, hogy megtanuljam, mi is az a szakmai alázat. Szeretem a munkámat és hiszek abban, hogy keményen dolgozva az ember igenis elérheti a kitűzött céljait.” 
Jim nem az hollywoodi típus, akinek csontvázak esnek ki a szekrényéből. Soha nem voltak részeges, drogos botrányai, nem találkozgatott prostituáltakkal, nincsenek házasságon kívül született gyerekei, de még szaftos románcai sem nagyon voltak.
Az esküvő után a pár egyik barátja úgy nyilatkozott a férfiról, hogy remekül kijön Reese két gyermekével, Avával és Deaconnal.  „Jim remek apa és nagyon jó társa Reese-nek. Hűséges, és ha egyszer elkötelezi magát, akkor nem lehet megingatni. Igazi főnyeremény, annyira más, mint a többi hollywoodi helyes, gazdag férfi…”

 

Exit mobile version