Magas sarkú cipőt hordasz? Felfrissítenéd fáradt, elnehezült lábaidat?

Mediwel | 2011. Június 01.
Modern világunkban életünket számos eszközzel tesszük kényelmesebbé, gondoljunk csak az autóra, vagy a liftre. Ezek a közlekedési eszközök olyan hatással vannak a mindennapjainkra, hogy a fizikai tevékenységeink, mint például a járás, a séta, aminek túlnyomó részét kellene képeznie a mindennapjainknak, háttérbe kényszerülnek.

Ehhez még hozzáadódik, hogy a legtöbben ülőmunkát végzünk, mely során a keringésünk deréktájon „megtörik”, a lábaink nem kapják meg a szükséges mozgást, az eredmény a vérkeringés és a nyirokkeringés gyengülése lesz, ami értelemszerűen az egész testünk keringésére is kihatással van. Az idő előre haladtával az egészségünket tesszük kockára.

A legtöbb esetben a duzzadt, vastag boka és a vastag vádli a nyirokkeringés nem megfelelő működését jelzi. A nyirokfolyadék pang a végtagokban, ez később ödémásodást okozhat. Az ülőmunka során a vér nem jut el megfelelőképpen az alsó végtagokba, mivel ez a szívünktől a legmesszebb eső rész, mozgás nélkül nehéz benne fenntartani  a megfelelő keringést, ezért fázik a lábunk mindig a legjobban. Ehhez még hozzájön a magas sarkú cipő okozta nem megfelelő alátámasztás és kész is a táptalaj a nagyobb problémák kialakulásához.

De mit tehetünk, ha ülőmunkánk van, ha nem jut elég idő a sétára, ha szeretjük a csinos magas sarkú cipőket?

Ha van lehetőségünk rá, alkalmazzunk rendszeres talp- láb- és nyirokmasszázst! A legjobb lenne egy állandó otthoni masszőr, ami persze utópisztikus, de vannak azért elérhető megoldások is erre a problémára:

Az OTO Power Foot a jelenleg létező legprofesszionálisabb, az emberi kéz érintését legjobban megközelítő, hatékony talp-, láb- és nyirokmasszázs készülék, a Philips és az OTO Bodycare közös fejlesztése.

Arra tervezték, hogy a lehető leghatásosabb masszírozást nyújtsa a vádliktól a bokáig, a lábujjaktól a talpig mindenütt.

 

Ezenfelül esztétikus, helytakarékos, egy kényelmes fotel elé helyezve a család kedvenc házi láb- és talpmasszőrévé válhat, aki akkor kényeztet bennünket, amikor csak kedvük tartja. A Power Foot egyesíti magában a talpmasszázs és a nyirokmasszázs előnyeit.

 

A nyirokmasszázs egy speciális masszázsfajta, amely javítja a nyirokelfolyást, megszünteti a nyirokpangást, aktiválja az immunrendszert, serkenti a salakanyagok elszállítását, segíti a sejtek és a szövetek regenerálódását, csökkenti a gyulladáskészséget, elősegíti meglevő gyulladások, sebek gyógyulását.

A Power Foot használata során a pangó nyirokfolyadék fellazul, kiürül, ezáltal lábunk karcsúbbá, vékonyabbá válhat. A feszítő érzés enyhülhet, a duzzanat visszahúzódhat.

A talp masszírozása a megfelelő pontok ingerlésével növeli a hozzá rendelt szerv vérbőségét, javítja az anyagcseréjét, a nyirokkeringését, ezáltal mozgósítja a szervezet öngyógyító erőit. Hatékonyan alkalmazható betegségek megelőzésében, orvosi kezelések kiegészítéseként, rehabilitáció során. A talpmasszázs az egész szervezet működésére kiegyenlítő, harmonizáló hatású. Serkenthetjük vele a vér, illetve nyirokkeringést. Szabályozhatjuk hormontermelő mirigyeink munkáját. Segíthetjük az emésztést, kiválasztást. Sikeresen oldhatjuk vele a felgyülemlett feszültséget.

 

Nézze meg a videót a készülék működéséről a honlapunkon! >>>

2011. júniusában a készülék 169 000 Ft helyett csak 149 000 Ft-ba kerül országosan ingyenes házhozszállítással*!                                                                                                 

 

*előre utalás esetén

Exit mobile version