Stohl másokat is bemárthat könyvében

nlc | 2011. Június 05.
Máris nagy vihart kavart Stohl András önéletrajzi könyve. Vajon mennyire lesz őszinte, és kiket dob fel az év készülő botránykönyvében?
Stohl dílereket és prostikat dob fel?

Amellett, hogy a lapok azt boncolgatják, hogy vajon mennyit is keres majd Stohl András készülő önéletrajzi könyvével, sokan félnek is a készülő irománytól. Köztudomású ugyanis, hogy Stohl évekig járta az éjszakát, és a Dopeman-könyvből az is kiderült, hogy András drogozott, és bizony a könnyű nőket sem vetette meg az éjszakában. Állítólag rettegnek a dílerek és a luxusprostik is, hogy mi derül majd ki a készülő könyvből. Sőt úgy hírlik, Stohl a magánéletéről is mesél majd számos pikáns részletet.

– András természetesen senkit sem akar kényelmetlen helyzetbe hozni a vallomásával, de az biztos, hogy kendőzetlen őszinteséggel mesél nem csupán szakmai pályafutásáról, de életének legfontosabb és legkínosabb, legbotrányosabb és legmeghökkentőbb eseményeiről is. A könyv kapcsán egy olyan ember képe bontakozik ki, akit csak nagyon kevesen ismernek egészen közelről. Az igazságot eddig senki, sehol nem írta meg Andrásról, úgyhogy most elmeséli ő a saját szavaival, hogyan is történt például a balesete… – mondta el a Nők Lapja Cafénak a könyv írónője, Szalai Vivien, aki egy korábbi könyvében már foglalkozott a luxusprostituáltak életével.

 

 

Előbb lesz ítélet Stohl perében

 

Exit mobile version