Zimány érti a humort és nem perel

nlc | 2011. Június 16.
Egy bátor kijelentéssel elneveztük őket a magyar David és Victoria Beckhamnek, de Zimány és Dzsudzsák kapcsolata inkább hasonlít egy mexikói szappanoperához. Vagy inkább egy orosz teleregényhez?
 Még több sztárhír, itt!
zimány készül

„Életem szerelme” – nyilatkozta igazán szerelmes arccal Zimány Linda a Fókusznak Dzsudzsák Balázsról. Aki azt gondolná, hogy az Anzsi Mahacskalához igazoló focista és a magyar glamour  modell úgy nyilatkozgatnak, mint Alekosz és vastag szájú nem barátnője, az nagyon téved. De aggodalomra semmi ok! Linda mindannyiunk megkönnyebbülésére megtörte a csendet, és tegnap este a Fókuszban elárulta, hogy élete szerelme a legjobban fizetett magyar labdarúgó.
Szóval Dzsudzsák jött, a modell szíve pedig megdobbant, és végre mindenki kívánságát kielégítve már azt is elárulta, mi a legjobb ebben a kapcsolatban. „Balázs mellett van egy civilebb életem, mert külföldön nem ismernek, és nagyon élvezem ezt” – mondta Zimány, aki hozzátette, érti a viccet, és egyelőre nem szándékozik perelni senkit a megjelent cikkek miatt, amúgy meg még soha nem járt Moszkvában, és már alig várja, hogy választottjával bebarangolják. Mi pedig gyanítjuk, hogy ezt is megnézhetjük vágatlanul valamelyik tévéműsorban.

Exit mobile version