Rémisztően néz ki a Spice Girl

nlc | 2011. Augusztus 03.
Hasán megereszkedett bőrt villantott Geri Halliwell futása közben. Nem ő az egyetlen a celebek közül, akik őrült diétájuk miatt szinte múmiává változnak.
 Victoria Beckham megőrül a terhességi csíkoktól!

Ugye milyen csodákra képes a retusálás? Geri Halliwellet videóklipjeiben feszes hassal sima bőrrel láthatjuk, de az állandó súlyingadozás, az őrült diéta az ő testét sem kímélte. Így sokan elszörnyedtek, amikor meglátták futás közben az énekesnőt. Nos ez a test köszönő viszonyban sincs a címlapok retusált képeivel.

 
Ilyen most…
 
…de ilyen is volt

Problémája nem egyedülálló, az elmúlt időszakban Victoria Beckham és Katie Holmes is megvillantotta valóságot, és megmutatták a világnak, hogy szupervékonyságuk ellenére hasuk úgy néz ki, mintha hetven évesek lennének. A megnyúlt bőr minden bizonnyal az alapos fogyókúrázásnak tudható be. Az egykori Spice Girl múlt hónapban ugyanis, amikor nyaralásán lencsevégre kapták, még jól festett. Azonban nem titok, hogy azt tervezi, visszatér a zeneiparba, és éppen új szólóalbumán dolgozik. Minden bizonnyal azért vetette alá magát a súlyos diétának, hogy az albumhoz készülő fotózáson, illetve új klipjében majd jól fessen. Kár, hogy túllőtt a célon.

 
Geri térde sem így szokott kinézni a klipekben
 
Beckhamné hasa sem tökéletes
Exit mobile version