Húszezres cumit és negyedmilliós babakocsit kapott a Beckham baba

nlc | 2011. Augusztus 11.
Abban egészen biztosak voltunk, hogy Victoria és David Beckham lánya, Harper Seven nem pár dolláros babaruhákat kapott ajándékba. De a pontos listát látva a mi szánk is tátva maradt. A most egy hónapos kislány nyilván nagyra értékeli, hogy több száz dolláros Dior rugdalózóban pisilhet be...

Heidi Klum
Plüss kutya

A modell, aki maga is háromszoros édesanya, egy rózsaszín, majd egy méter magas plüss játékkutyát küldött Harper Sevennek. A játékot abból a Los Angeles-i játékboltból választotta, ahová előszeretettel jár ő maga is vásárolni gyermekeinek. Az ajándék értéke körülbelül 80 ezer forint.

Cheryl Cole
Kasmír paplan
Az énekesnő kemény három napig azt gondolta, hogy hamarosan már saját gyermekének vásárolhat kelengyét. Cherly ugyanis újabb esélyt adott csalfa focista férjének, de alig három nap telt el a békülés után, amikor előkerültek a férfi újabb szeretői. Így Cheryl lapátra tette újra az urát és inkább Harper Seven Beckhamnek vásárolgatott. Méghozzá nem is akármit: egy rózsaszín, egy sárga és egy kék kasmírtakarót. Az ajándék értéke körülbelül 150 ezer forint.

Nicole Richie
Dior cumi
A kétszeres anyuka, miután dobta legjobb barátnőjét, Paris Hiltont – aki gyakorlatilag messziről elkerüli, mióta anya lett –, a Beckham családdal kezdett haverkodni. Richie-nek pedig nem számít a pénz, ha a barátairól van szó. A legifjabb Beckhamnek vett egy Dior cumit. Reméljük, Harper nem fogja kiköpni a játszótéren, mert a cumi ára közel 18 ezer forint.

Ken Paves
Babakocsi
Még a bulvárlapokat hetente megvásároló sztárimádóknak sem mondhat sokat ez a név. Nos ő Victoria Beckham fodrásza immár tíz éve, akinek igencsak jól futhat a szekere, mert egy közel 250 ezer forintot érő Bugaboo babakocsit ajándékozott kuncsaftja gyermekének.

Jennifer Lopez
Dior bébiruha
A frissen elvált kétgyermekes anyuka, Jennifer Lopez is kitett magáért, amikor meghallotta, hogy barátnője kislányt szült. Lopez ajándéka elsőként érkezett meg a Beckham-villába. Annak ellenére, hogy Jennifer ikreivel együtt a Dolce & Gabbana kollekciójának arcai voltak, az énekes-színésznő a Diorból választott babaruhát Victoria csemetéjének. Ugyanis a Spice Girl nagy rajongója a francia divatháznak. Lopez egy közel 160 ezer forintot érő rózsaszín ruhácskát és felöltőt küldött ajándékba.

 

 

 

 

Exit mobile version