Szégyelli édesanyja az RTL sztárját

nlc | 2011. Szeptember 20.
A Bors szerint VV Veronika édesanyja szégyelli lánya szereplését.
Szégyelli édesanyja az RTL sztárját

Az egyetemi tanárnő már lánya életmódját is szégyellte, de azt még inkább, hogy már a tévében is megmutatta magát ország-világnak.
Veronika már kiskorúként felnőtt módon élt: alig volt 16, amikor jachtokon, luxusvillákban fotózták lenge öltözetben. Egyik közeli ismerőse szerint egyetemi tanár édesanyja olyannyira röstellte lánya életmódját, hogy a vidéki kisvárosból a fővárosba költözött, hogy ne kelljen pironkodnia az ismerősök előtt – írja a Bors. „Ők eredetileg gödiek, bár édesanyja nemrég Budapestre költözött, és ebben nagyban közrejátszott a lánya miatti szégyen. Úgy tűnik, Veronika sem büszke az anyjára, mert egy álmamát talált ki a nyilvánosság számára: nemrégiben azt nyilatkozta, hogy az anyja azért lett sánta, mert őt mentette ki a vonat alól. Ebből egy szó sem igaz, csak anyagi segítséget remélt valakitől anyja állítólagos műtétjéhez, holott plasztikára volt pénze” – mondta az anya egykori egyetemi diákja, aki az órákon is többször hallott a megtévedt lányról.
Veronikának állítólag van egy pótmamája is: Katalin. A nőt akkor ismerte meg a lány, amikor tizenhat éves volt, vélhetőleg amikor „anyukájáról” áradozik, akkor rá gondol. Veronika korábban arról nyilatkozott, hogy apja azért dobta el, mert lánynak született.

Exit mobile version