Kávézz olasz módra!

Tchibo | 2011. Szeptember 21.
Intenzív vagy elegáns? Szicília vagy Milánó? Neked van már kedvenc eszpresszód? És azt tudod már, hogy teljesen automata kávéfőzőt, vagy inkább egyedi kotyogót szeretnél nyerni?

A Tchibo most két karakteres olaszos ízzel és egy nyereményjátékkal kényeztet téged. A játékban ugyan Fortuna kegyeiben kell bíznod, de a két kávé közül te is kiválaszthatod a favoritodat.

Ha az intenzív aromákat kedveled, a Tchibo Espresso Sicilia Style kávét érdemes megkóstolnod, amelynek különlegességét a kiemelkedő minőségű arabica és robusta kávébabok finoman összehangolt keveréke adja. A tipikus délolasz karakterű kávé sötét-erős ízvilága és fűszeres-zamatos aromája bármilyen pillanatot képes egyedülállóvá varázsolni.

Az elegáns Tchibo Espresso Milano Style enyhén gyümölcsös, néhol étcsokoládéra emlékeztető ízvilágával inkább az északolasz zamatokért rajongó kávéfogyasztók kedvence. A különleges, semmihez sem hasonlítható ízélményről a Tchibo páratlan pörkölési eljárása gondoskodik, amely minden fajtának egyedülálló, nemesebb karaktert kölcsönöz.

Bármelyiket is választod, a tökéletes eredmény elérése érdekében érdemes nagy gondot fordítani a kávé elkészítésére is! Minden finom kávé – legyen az a legkülönlegesebb kávéköltemény, a népszerű cappuccino, a krémes café au lait vagy a lágy latte macchiato – alapja egy jó minőségű eszpresszó.

Ha kíváncsi vagy arra, hogyan tudod te is elkészíteni és felszolgálni a tökéletes eszpresszót, látogass el weboldalunkra, ahol számos jó tanáccsal igyekszünk segíteni Neked abban, hogy hogyan nyűgözheted le vendégeidet különleges kávékölteményekkel.

Ráadásul most a kávé csomagolásával egy nyereményjátékban is részt vehetsz. Így, a páratlan ízélmény mellett egy kis szerencsével egy közel 300 000 forint értékű, teljesen automata Jura kávéfőzőgéppel, hatdarabos Tchibo eszpresszókávés csészeszettel vagy egyedi kotyogó kávéfőzővel is gazdagodhatsz!

 

Exit mobile version