Lejátszották Michael Jackson síron túli üzenetét

nlc | 2011. Október 07.
Hátborzongató fotókat és egy sokkoló hangfelvételt is bemutattak Michael Jackson orvosa, Conrad Murray bírósági tárgyalásán.

A fotók tanúsága szerint egy CD-lejátszót és egy csecsemő nagyságú porcelánbabát találtak Michael Jackson ágyában a halála után, a fürdőszobájában pedig egy bomberdzseki és egy nadrág hevert a földön.

Dan Anderson toxikológus szakértő a csütörtöki tárgyaláson elmondta, hogy a sztár szervezetében hat különféle gyógyszert találtak: altatáshoz használt Propofolt, egy másik, enyhébb altatószert, lidokaint, Ativan nyugtatószert, váliumot, valamint egy magas vérnyomás kezelésére használt szert. A gyógyszereket Jackson vérében, májában, gyomrában és vizeletében is kimutatták.

Kép: Sky News

A tárgyaláson egy hangfelvételt is lejátszottak, melyet Conrad Murray készített a telefonjával 2009 májusában, a popkirály halála előtt hat héttel. Az ügyészek szerint Jackson ekkor Propofol hatása alatt állhatott. A sztár a felvételen elhaló hangon hosszasan fejtegette, hogy mennyire szereti a gyerekeket, és mennyire fájlalja, hogy neki sohasem volt gyermekkora. Azt tervezte, hogy megépítteti a világ legnagyobb gyermekkórházát, ahol játszótermek és mozi is a gyerekek rendelkezésére állnak majd. „Isten azt akarja, hogy megtegyem, és meg is teszem, Conrad” – fogalmazott. Jackson aztán arról is beszélt, hogy mennyire fontos számára a tervezett visszatérő koncertje. „Elvis nem tette meg. A Beatles nem tette meg. Fenomenálisnak kell lennie. Azt akarom, hogy az emberek a koncert után azt mondják: még soha életemben nem láttam ilyet.” A hangfelvétel szerint Jackson mindennél jobban vágyott arra, hogy a világ legnagyobb szórakoztatójaként emlegessék.

Exit mobile version