Azonnali kizárás a Való Világban!

nlc | 2011. Október 12.
Forrnak az indulatok a villában. A Való Világ egyik munkatársától megtudtuk: esélyt sem kapnak az agresszív játékosok, aki verekszik, azonnal mehet az utcára! Tavaly a narancsdobálós lányt is elzavarták... Idén ki pályázhat hasonló sorsra?
Azonnali kizárás a Való Világban!

Alig három hete laknak a villában a VV5 játékosai, máris pattanásig feszült a hangulat. Hétfőn egy kisolló miatt tört ki parázs vita, és sokak szerint nagyon kevesen múlt, hogy Gergő és Attila nem estek egymásnak.
Kedden este azt láthattuk, ahogy Attila és Cristofel vitázik a „D-matracon”. Cristofel üvöltött, káromkodott, mutogatott, ugrált, Attila pedig csendes gyilkost játszott. „Én kijutok innen, esküszöm, telibe verem ezt az embert” – mondta Cristofel a vita végén. Mindezt azért, mert nem tudták eldönteni, ki aludjon a földön, ki a matracon és ki az ágyban. Ha azonban bármikor bárki verekedni kezd, azonnal kizárják a játékból, esélyt sem kap a visszatérésre. Ami természetesen érthető.

Tavaly két ilyen eset is volt. Az egyik, amikor Alekosz túl erősen lökte meg Laci székét, és a kommandós elvágódott. Ezért nem járt kizárás, mert nem volt benne szándékosság. De narancsdobálós Zsuzsi úgy rátámadt Olivérre, hogy hazazavarták. 

Szerinted ki lehet az a villában, aki nem bír majd uralkodni az indulatain, és elereszt egy pofont?

A(z) “Ki fog először verekedni a VV-ben?” című szavazás véget ért!
A szavazók többségének véleménye szerint:
Cristofel

 

Exit mobile version