Sebestyén és Stohl újra egy műsorban

nlc | 2011. Október 12.
Ahogy arról tegnap elsőként a Nők Lapja Café beszámolt: Sebestyén Balázs szerint valótlanságot állított róla könyvében Stohl András. Az ügyben Kolosi Péter is megszólalt, és igencsak beszédesek az RTL Klub programigazgatójának szavai.
Fordulat! Sebestyén és Stohl újra egy műsorban

A botrány azon robbant ki, hogy Stohl azt állította a róla szóló hamarosan megjelenő könyvben: Balázs maga jelentkezett a Való Világ műsorvezetésére, és kezdte magát kinőni. „Természetesen bekerült. Ő határozta meg, mikor akar lenni, én meg csak kapkodtam a fejemet, hogy mi történik körülöttem…”
Balázs elsőként a Nők Lapja Cafén reagált Stohl vádjaira. „Ez nem igaz. Nem túrtam ki a műsorból, Lilut és engem már első körben felkért a csatorna, hiszen mindez András balesete után történt, és sokáig még az sem volt biztos, hogy ő egyáltalán képernyőre kerül. Még egyszer mondom: sajnálom Stohlt, de azért a helyzetért, amibe került, senki mást nem okolhat, csak saját magát” – nyilatkozta Sebestyén Balázs.

Az ügyben megszólalt Kolosi Péter is, aki csak megerősítette Sebestyén Balázs állítását. De a programigazgató egyáltalán nem volt támadó Stohl Andrással szemben, hiszen ő most börtönben van, és nem tudja megvédeni magát. Ráadásul Kolosi nyilatkozatának utolsó mondata elég sokat sejtet: „Stohl és Sebestyén évekig nagyon jól megfértek egymás mellett a képernyőn, és ez a továbbiakban is így lesz” – mondta az RTL Klub programigazgatója. Ez akár azt is jelentheti, hogy a börtönbüntetése után, a jelenlegi helyzet ellenére is számítanak Stohlra.

Exit mobile version