Ki ez a titokzatos férfi Keresztes Ildikó életében?

nlc | 2011. Október 20.
Az X-Faktor mentora eddig soha nem beszélt öccséről, Zsomborról, akitől egy országhatár és több száz kilométer választja el.
Ki ez a titokzatos férfi Kresztes Ildikó életébene?

Egy erdélyi kis faluban tornatanár Keresztes Zsombor, aki nagyon büszke híres nővérére, de soha nem kérkedik azzal, hogy az X-Faktor mentora a testvére. Ildikó és az öccse között azonban nem volt mindig olyan szoros a kapcsolat, mint most. Volt egy hosszú időszak az életükben, amikor távol kerültek egymástól. „Én ötéves voltam, amikor a szüleim elváltak. Onnantól kezdve édesapám vasárnapi apuka lett. Mindenki élte a saját életét, 17 éves voltam, amikor édesanyámmal áttelepültünk Magyarországra. Ezután született az öcsém, Zsombor. Mindig is szerettem volna egy testvért, kislányként arról álmodoztam, milyen jó lenne együtt játszani vele, de mire ő világra jött, én már felnőttem” – olvasható Ildikó vallomása a legfrissebb Story magazinban.
Hogy hogyan kerültek újra közel egymáshoz a testvérek, miben hasonlítanak, mi az, amiben igazán különböznek, és min szoktak a mai napig összekapni, az kiderül a csütörtöki Storyból!

Exit mobile version