Veronika kevesebb mint 24 óra alatt vigaszra talált – fotó

nlc | 2011. Október 24.
Veronika a kertben rendezett kétperces hisztéria után a nappaliban már könny nélkül próbálta eljátszani a szerencsétlen asszonyt, aki elvesztette pasiját a párbajon. De a nézőket nem lehet átverni. Neki sem sikerült. Nézzétek csak, kivel vigasztalódott este!

VV Gergő társaságában vigasztalódott Veronika, miután kubai szerelme, Cristofel búcsúzni kényszerült a játéktól. Veronika az egy hónapos kapcsolatát kellően erőltetett hisztivel, könnyek nélkül gyászolta a nappaliban. Majd az „öleljenmármegvalaki” nézésével azonnal maga mellé csalta Gergőt. A helyzet már csak azért is érdekes, mert Veronika anno azért kezdett ki a 18 éves Cristofellel, hogy féltékennyé tegye Gergőt, aki Seherezádéval járt 35, azaz harmincöt napig. De mivel a szőkeség nem akart kamera előtt szerelmeskedni Gergővel, hát szakítottak.
Gergő most szingli, Veronika pedig eredetileg mindig is őt akarta meghódítani. Így hát nem csoda, hogy a nagy egymásra találás meg is történt vasárnap éjszaka. Bizony beszédesek a fotók, melyeken Gergő ugyanolyan birtoklási gesztussal közeledett Veronika felé, ahogy pár hete még Seherezádét ölelte. Információink szerint a két villalakó igencsak egymásra találta az éjszaka. Elég legyen annyi, hogy Gergő takargatta be Veronikát…

 
Az épp szingli Gergő vigasztalta
 
Úgy ölelte…
 
…ahogy két napja Seherezádét

 

Exit mobile version