Némettanárnő lett a TV2 egykori műsorvezetője

nlc | 2011. November 09.
Van, aki csak a napokban búcsúzott a képernyőtől, de olyanok is akadnak, akiket már évek óta nem láttunk. Ki tervezi a visszatérést, és kik azok, akik már civil szakmában találták meg a boldogságot?

Onyutha Juditot két éve nem láthatjuk a TV2 képernyőjén, ahol egyébként 2001-től dolgozott. Most eredeti szakmájában helyezkedett el: német nyelvet tanít egy szakközépiskolában. Hogy mennyire volt könnyű váltania a tévézésről, arról a Nők Lapja legfrissebb számában mesélt. „Több helyre beadtam a pályázatomat, de végül a lányom óvodástársának az édesanyja szólt, hogy az iskolában, ahol ő tanít, éppen nyugdíjba megy valaki. Így kerültem ebbe az iskolába, Szigetszentmiklósra. A TV2 után dolgoztam az Ózon TV-nél, de vagy reggel ötre mentem és háromig dolgoztam, vagy délután kettőtől este nyolcig. A férjemmel megbeszéltük, hogy maradjak inkább itthon a gyerekekkel. Aztán azt gondoltam, hogy talán hasznosíthatnám az eredeti végzettségemet.” De vajon hogyan fogadta a tanári kar, hogy egy ismert ember érkezett a gárdába? Amikor meghallották Judit családnevét, rögtön megkérdezték: „»Nincs egy rokona, aki a tévében időjárás-jelentő volt?« Az igazgatónő közbeszólt: »De hiszen éppen ő az.« Meglepődtek. Azt mondták, magasabbnak képzeltek” – mesélte Judit a Nők Lapjának, és hozzátette: nincs benne tüske a távozását illetően. „Pont úgy végződött, ahogy kezdődött.”

A Nők Lapja ezen a héten nyomába eredt egykori kedvenc képernyőseinknek! Mi történt Holló Mártával, Pánczél Andreával, Vámos Miklóssal, Marsi Anikóval és sok más régen látott „ismerőssel”? Kattints ide és megtudod!

Exit mobile version