Hatalmas balhé a villában! Fecó lebukott

nlc | 2011. December 18.
Hatalmas balhét generált VV Fecó esküvője a villában. A pletykákkal ellentétben Attilának, Péternek, Veronikának, Eszternek és Sehinek nem azzal volt a baja, hogy Fecó megházasodik, hanem azzal, hogy fél napig kamera nélkül lehetett a feleségével.
Hatalmas balhé a villában! Fecó lebukott

Attila és Fecó hatalmas vitába keveredett az éjszaka. Fecó nehezményezte, hogy Attila rideg volt az ő Angélájával, ráadásul rosszallóan nézte az egész ceremóniát. Attila azonban fél perc alatt helyretette a friss házas VV-hőst.

„Fecó, nekem és még legalább öt embernek a villában – csak nem vállalják fel –, az a bajunk, hogy te kimehettél a villából, és fél napon keresztül kettesben voltál a feleségeddel. Persze ő nem adhatott neked információt a külvilágból, de honnan tudjuk, hogy ez így is történt? Egy kézfogás egy kacsintás is sokat elmond! Ha  mi mind egyenértékű játékosok vagyunk, akkor ez miért történhet meg? Fecó, nekem nem az fáj, hogy egy adás rólad szólt egész este!” – vetette oda az összeférhetetlen fiú Fecónak.

A friss férj szerint a többiek rosszindulatúak és negatívak. „Fecó, ha szerinted ez teljesen normális, akkor miért kiabáltad azt, hogy Cristofel húzzon ki a villából, amikor visszajöhetett hozzám egy napra?” – kérdezte Veronika. 

Karácsonyi receptek, dekor- és ajándék tippek a Nők Lapja Café Advent oldalán! Kattints ide!

 

Exit mobile version