Geszti titkos üzenete Malek Miklósnak

nlc | 2011. December 19.
Kocsis Tibor megérdemelten nyerte meg az X-Faktor idei szériáját. Így tehát ismét egy férfi tehetségkutató-győztest avathattunk!
Feszti titkos üzenete Malek Miklósnak

Hatalmas volt a szombat este az X-Faktorban. A többórás élő show után végül Ördög Nóra Kocsis Tibi nevét mondta ki, a nézők ugyanis őt szavazták meg a 2011-es X-Faktor győztesének. Miközben Muri Enikőt mentora, Nagy Feró vigasztalta, addig Kocsis örömében Malek Miklós nyakába ugrott.

Habár Geszti Péter egész este kiegyensúlyozottan osztogatta a dicséreteket, amikor kiderült, hogy Kocsis Tibi nyerte a tehetségkutatót, magasba emelte a kezét, felugrott a székéből, és ezt mondta: „Szép volt, Miki!” – így ismerte el a legfiatalabb mentor munkáját is. Kocsis Tibor zokogva énekelte el a győztes dalt. Nem véletlenül hullajtotta a harmincéves férfi a könnyeit, hiszen sokáig nem hitt magában és feladta álmait, miután kiesett a Csillag születikből. Ám most ő volt az, aki mindent vitt!

A műsorban egyébként bejelentették, hogy jövőre is útjára indul a verseny. „2012 is a tehetségek éve lesz, és ez most egy bejelentés” – mondta Ördög Nóra, szavaiból arra lehet következtetni, hogy nemcsak a Csillag születik, de az X-Faktor is újra indul jövőre.

 

 

 

Exit mobile version