Soha nem volt még ennyi celeb kismama

nlc | 2011. December 20.
Idén is sorra vesszük, mi történt 2011-ben a sztárvilágban. Januárban az eljegyzéseké és a sztárbabáké volt a főszerep.
Soha nem volt még ennyi celeb kismama

Ide nekem a gyémántgyűrűt!
2011 első öt napja alatt négy eljegyezést jelentettek be a sztárvilágban. Gyűrűt kapott színész barátjától az énekesnő LeAnn Rimes. Őt még nyáron oltár elé is vezette vőlegénye, Eddie Cibrian.
Vivica A. Fox ujjára egy nyolckarátos gyémántgyűrűt húzott üzletember szerelme, Omar White januárban.
A Dr. Who című sorozat szexis főszereplője, David Tennant is idén jegyezte el szőke kedvesét, Georgia Moffettet. A pár 2012. január elsején kíván összeházasodni, vagyis napra pontosan egy évvel az eljegyzésük után. A Girls Aloud énekesnője, Sarah Harding szintén újév napján lett menyasszony, DJ kedvesével, Tom Crane-nel egy romantikus vakáción jegyezték el egymást.

 

 

Jön a negyedik Beckham gyerek
Januárban számos híresség jelentette be, hogy anyai örömök elé néz. Január 10-én például Victoria Beckham erősítette meg a hírt, hogy kisbabát vár. „Igen, terhes vagyok” – ismerte el. A világsztár három kisfiú boldog anyukája, de férjével már évek óta szerettek volna egy kislányt is. A kislány nyáron született meg, és a Harper Seven Beckham nevet kapta. Öt nappal később, január 15-én Selma Blair amerikai színésznő jelentette be, hogy gyermeket vár, majd a Devon Aoki modell-színésznő számolt be hasonló örömhírről.  Owen Wilson barátnője is január elején árulta el, hogy gyermeket vár a színésztől, igaz, ők nem sokkal a gyermekáldás után szétmentek.

Negyedik hónapban Kovács Ági
Itthon január 20-án érkezett az első gólyahír: akkor Kovács Ági, olimpiai bajnok úszónőnk árulta el, hogy kisfiút hord a szíve alatt. Az olimpikon bejelentését a TV2-es Czippán Anett vallomása követte. A műsorvezető január 27-én tette közhírré, hogy négy hónapos terhes. Anett nem sokkal a szülés után visszatért a képernyőre.

Titokban szül Penélope Cruz
Béranya hordta ki Nicole Kidman második gyermekét. A kis Faith Margaret január 18-án született Nashville-ben. „Nagyon boldogan tudatjuk a világgal, hogy Faith Margaret megérkezett. Úgy érezzük, a jóisten megáldott minket vele” – mondta el Kidman, aki első kislányát, Sunday Rose-t természetes módon hozta világra, igaz, nagyon megszenvedett terhességével, s az orvosok figyelmeztették: többé nem szülhet.
Január 26-án pedig Penélope Cruz számolt be örömhírről. A spanyol színésznő egy Los Angeles-i klinikán adott életét kisfiának.

Exit mobile version