Kórházba kerültek a hírességek

nlc | 2011. December 25.
Idén is sorra vesszük, mi történt 2011-ben a sztárvilágban. A nyár első hónapja számos ismert embernek betegséget hozott.
Kórházba kerültek a magyar hírességek

Lelki problémák
Május végén került egy vidéki szanatóriumba Détár Enikő. A színésznő június 3-án már otthon lábadozott. Enikő férje, Rékasi Károly úgy döntött, hogy hazaviszi a kórházból feleségét, mondván: jobb helye lesz családi körben, mint egy rideg szanatóriumban. Détár májusban került egy vidéki pszichiátriára, a munkahelye elvesztése és édesanyja betegsége miatt érzett stressz miatt újra rosszul lett és idegei felmondták a szolgálatot.

Stohl András két tárgyalás között az országot járta, ahol gyerekeknek tartott előadásokat. Az egyik ilyen előadáson június 7-én, így beszélt: „Nem vagyok sem drogos, sem alkoholista, de egy büdös féreg voltam” – mondta a gyerekeknek Stohl a tettéről, és arra is kitért, hogy mindez milyen hatással volt a családjára. „A középső lányom, Rebeka, nagyon érzékeny. Erős fejfájás gyötörte akkor is, amikor elváltunk a feleségemmel, akivel a mai napig kitűnő a kapcsolatunk. Elmentünk pszichológushoz, pszichiáterhez is, ahol azt mondták, hogy a fejfájás ebben a korban leginkább lelki eredetű. Nem tudom, hogy fogja elviselni, ha börtönbe megyek. Amikor kiderült, hogy első fokon két év négy hónap letöltendő börtönbüntetést kaptam, együtt sírtunk mindannyian…”
Bálint Antónia nehezen viselte, hogy valóságos háború alakult ki közötte és kislánya édesapja, Földesi-Szabó László menyasszonya között. Június 15-én a hírek szerint Antónia igen rossz állapotba került a történtek miatt. „Van úgy, hogy összeesem az utcán, minden ok nélkül… Próbálok nem megijedni, hanem úgy felfogni, hogy azért esem össze, hogy aztán tudjak honnan felállni” – mondta akkor Antónia.

Súlyos műtét

Június 28-án hajnalban jött a hír, hogy meg kellett operálni a Mokka műsorvezetőjét. A 32 éves Demcsák Zsuzsán másfél héttel korábban végeztek el mandulaműtétet, akkor úgy tűnt, minden rendben van. Azonban pár nappal később egyik hétfő éjszaka a műsorvezető torka bevérzett, ezért került sor újabb műtétre. Demcsák később kihangsúlyozta: nem orvosi hiba miatt került újra a kórházba. „A gyerekek nem tudták, mi történt, azt mondtuk nekik, hogy dolgozom, nehogy megijedjenek” – nyilatkozta Demcsák.

Exit mobile version