A nagy dubajos sztori

nlc | 2011. December 26.
Dubaj! Ez az a szó, amit előszeretettel hangoztatott mindenki 2011-ben. Leleplező könyvek, megdöbbentő vallomások. Ki, mikor, mit csinált Dubajban? Éves bulvárkrónikánk 7. részéhez érkeztünk.
A nagy dubajos sztori

Robban a bomba

Július 5-én közleményt adott ki a Nemzeti Nyomozó Iroda, eszerint egyes gyanúsítottak 2009-től lányokat közvetítettek ki az Egyesült Arab Emírségekbe, Marokkóba, Libanonba, a Seychelle-szigetekre, Egyiptomba, valamint több európai országba, hogy ott a megrendelőknek szexuális szolgáltatást nyújtsanak. A lányoknak állítólag rövid idő alatti igen magas kereseti lehetőséget és címlapfotózást ígértek. A pletykák szerint nemcsak civil lányok, hanem ismert modellek és szépségversenyek résztvevői is jelentkeztek.

Július 7-én a Blikk arról számolt be, hogy a magyar politikai elit is megrendelte a magyar luxusprostikat. Állítólag egy külföldi internetes honlapról lehet nőt bérelni. A hölgyeket közvetítő asszony telefonon ezt mondta a Blikknek: „A lányok maguk döntik el, hogy kérik-e a kuncsaftot vagy sem. Felírom a kívánságokat, továbbítom, és e-mail címen visszajelez önnek a hölgy” – mondta a kerítő, aki pénzről nem beszélt, de azt elárulta, hogy a megrendelt hölgyek utazási költségeit a megrendelőnek kell előre kifizetnie. A kuncsaftok között állítólag több ismert politikus is volt.

Celebek is képbe kerültek

Július 14-én VV Gigivel volt tele a sajtó. Hiába mondta a valósághős, hogy őt ugyan hívták Dubajba, de nem ment, azonnal rácsapott a sztorira a média. A dubaji prostibotrány miatt a Nemzeti Nyomozó Iroda Gigit is kihallgatta. A lány azt mondta, valóban volt egy kihallgatáson, mert az ő portfóliója is megtalálható volt annak a személynek a listáján, akit előzetesbe vettek a „Dubaj-botrány” miatt. De ő soha nem járt Dubajban, csak Németországban dolgozott, és nem volt luxusprosti.

Két nappal később már az ország legismertebb bombázójáról, Bódy Sylviről írtak az ügy kapcsán. Neve ugyanis lépten-nyomon felmerült a dubaji pletykákban. „A legtöbb esetben dolgozom külföldön, modellkedek vagy katalógust fotózunk. Legutóbb a Fülöp-szigeteki FHM-be készültek képek rólam, egy kábelpályával kapcsolatban. Ilyenkor összekötöm a munkát a nyaralással, ezekből tudom finanszírozni az ottlétemet” – mondta Sylvi, aki határozottan visszautasította az alaptalan vádakat.

 

 

 

 

 

Exit mobile version