A bukott alfahím: leégette magát VV Gergő

nlc | 2012. Január 04.
VV Gergő állítása szerint bármikor megkaphatta volna Kingát vagy Sehit. De a villa lányai frigidek. Mi pont nem így látjuk.
reggeli első

„…a villában minden lány frigid. Ezek a csajok nem alkalmasak arra, hogy szexuálisan közeledjünk feléjük” – állította kedden VV Gergő. A villát vasárnap elhagyó alfahím kedvéért először is tisztázzuk, mi is az a frigid. Frigid – Nemileg közönyös, érzéki gerjedelmekre és a testi gyönyör átélésére képtelen főleg nőkre mondják, de férfira is lehet jellemző.

Lehet, mi teljesen más műsort nézünk, de egyáltalán nem gondoljuk, hogy a villa hölgyei ilyenek lennének. Sokkal inkább az ellenkezőjét lehet elmondani róluk. Sehinek soha nem okozott gondot VV Veronika mellét simizni, Kinga pedig ledugta a nyelvét márnemisemlékszünkrá Melinda torkán… Frigidnek éppen nem neveznénk a hölgyeket, inkább csak nem akartak kamerák előtt összebújni. „Mert hát anyu látja.” Vagy egyszerűen Sehinél működött a női megérzés, és időben rájött, hogy eddig és ne tovább. Mindenesetre íme a fotók a „frigid” nőkről. 

Bár az is lehet, hogy egyszerűen VV Gergő bukott meg, mint lokál alfahím, és veresége beismerése helyett könnyebb vádaskodni, pont ahogy egy bátor férfi csinálja… 

Exit mobile version