Ezért békült ki Zimány és Dzsudzsák

nlc | 2012. Január 11.
Sokan sokfélét mondtak arról, miért is szakított Dzsudzsák Balázs és Zimány Linda. Az egyik feltételezés szerint azért, mert a lány unatkozott Moszkvában, amíg a fiú vidéken edzett. A focista átigazolásával ez az akadály is elhárult.
Ezért békült ki Zimány és Dzsudzsák

Dzsudzsák Balázs közel hatmilliárd forintért szerződött át a Dinamo Moszkva csapatához. Amíg a Mahacskala csapatánál játszott, addig is Moszkvában élt, de ideje nagy részét az edzések miatt vidéken töltötte. Viszont akkor Balázsnak nem igazán volt ideje és energiája barátnőjére, Lindára. Esténként a kőkemény edzések után holtfáradtan zuhant az ágyba. Linda pedig unatkozott, magányosan a lakásban. Egyedüli szórakozása egy fitneszterem, no meg némi shoppingolás volt. De most sokkal kevesebbet kell majd ingáznia Balázsnak, több ideje juthat barátnőjére is, és talán esténként egy kis szórakozás is beleférne.
A páros december végén kibékült. Igaz, Linda nem utazott vissza Oroszországba Balázzsal. De ki tudja, talán ez az átigazolás végre jó hatással lesz kettejük kapcsolatára is.

Exit mobile version