Legyen Neked is saját VIP Programod!

Activia VIP Program | 2012. Január 21.
Jó lenne, ha valaki - bár nem áll feletted haspréseket számolni -, de megmutatná hogyan, mivel és hányas szériával formáld a tested? Aki nem rója fel neked a napi kétezres kalórialimit túllépését, helyette megmondja miből, mennyit fogyassz? Aki kreatív receptekkel ösztönöz ötszöri étkezésre, és néhány szóval feldob minden reggel, hogy bízz önmagadban? Négy szakértő, kéthetes program, egy cél. A változáshoz olykor ennyi is elég.

Két héten keresztül négy szakértő étkezési, fitness, szépségápolási és lelket ápoló tippjei várnak Rád minden reggel a postafiókodban. Receptek, alakformáló gyakorlatok, táplálkozási tanácsok, trükkök, praktikák a szép kiemelésére, és a még szebb eléréséhez. Innentől kezdve ez lesz a Te személyes VIP programod.

Egy program a testedhez

Amelyből kiderül, hogyan őrizheted meg egészséged, hogy mikor nem célszerű edzés közben a tükröt figyelni, vagy hogyan formálhatod leglátványosabban az egész tested sziluettjét.
Ahol meglátod, hogy a körte testalkaton hogyan segít egy vastagabb öv, a töredezett hajszálakon az otthon készített hajradír, és a szarkalábakon a mandulaolaj.

 

Egy program a lelkedhez

Ahol mindennap lesz néhány lelkedhez szóló sor, ami támogat, bátorít, és felhívja a figyelmedet a Téged körülvevő egyszerű dolgok láthatatlan, ám megfizethetetlen értékére. Amely megmutatja, hogyan színezd ki filccel a napjaidat, megerősít, hogy igenis ki kell használni az apró negyedórás munkaszüneteket, de az is kiderül, hogyan kell stoppert használni az „úgysincs időm” szindróma kezelésére.

 

Ez a 14 nap csak Rólad szól

Azért, hogy a végén a tanácsokat megfogadva, akár a mindennapjaidba beépítve, testileg-lelkileg megújulhass, és vidáman, önbizalommal telve kezdhesd a 2012-es évet. Mert a változáshoz olykor ennyi is elég.

 

Vidd magaddal VIP Programodat!

Akár utazás közben, edzésre menet vagy bevásárlás előtt is böngészheted aktuális napi tervedet, amennyiben letöltöd az alkalmazást a telefonodra. Így a mindennapok rohanásában is követheted életmódtervedet, az újabb receptek és tippek megjelenésekor pedig külön értesítést is beállíthatsz. Legyen mindig veled a VIP Programod!

 

További információ: www.activia.hu

 

 

Exit mobile version