Demi Moore cikinek tartja az összeomlást

nlc | 2012. Február 01.
A sztárságnak szinte csak az árnyoldalából jut ki mostanában Demi Moore-nak. Az összeomlásánál már csak azt fájlalja jobban, hogy mindez a nagy nyilvánosság előtt történik.
Demi Moore cikinek tartja az összeomlást

A közel harminc éve rivaldafényben élő színésznő nehéz időszakot él át, és nem éppen szakmailag. Az utóbbi hónapokban magánéleti válságba jutott Demi Moore-t január 23-án szállították kórházba. A segélyhívás szerint a sztár alig volt magánál, remegett mindene és nehezen lélegzett. Az azóta nyilvánosságra hozott segélykérő felvételből az is kiderült, hogy a háromgyermekes anya az incidens előtt szívott valamit, bár hogy pontosan mit, azt nem tudni.
 
Mindez, úgy tűnik, túl sok infó a magánéletében egyébként hírhedten szemérmes 49 éves sztár számára. „Ez a lehető legrosszabb dolog, ami történhet Demivel, mert az ilyen bizalmas dolgokat kifejezetten diszkréten szereti kezelni” – nyilatkozta egy közeli barátja a People magazinnak. Az ismerős szerint Demi most nagyon megalázva érzi magát.
 
Az, hogy az összeomlása ekkora publicitást kap, nagy csapás a színésznőnek, de sokat segíthet neki a történtek feldolgozásában a zsidó miszticizmus, állítja egy bennfentes.

Moore elkötelezett híve ugyanis a kabbalának, és ismerőse szerint „ez a helyzet valójában egy lehetőség lehet számára, azaz áldás és nem átok”. Szellemi értelemben vett ajándék, amiből lehetősége lesz tanulni.

Exit mobile version