Angelina Jolie meghazudtolta önmagát

nlc | 2012. Március 25.
Hétvégi nyilatkozata szöges ellentétben áll a korábban kiszivárgott dolgokkal. Angelina vagy nem tudja, mit beszél, vagy ennyire kínosnak tartja az idei Oscar-gálás szereplését.

Angelina Jolie a People magazinnak adott interjút hétvégén. Amikor arról kérdezték, mit szól hozzá, hogy mindenki azon élcelődik, hogy milyen kínosan pózolt az idei Oscar-gálán, furát válaszolt: „Őszintén szólva nem foglalkozom vele. Nem nézem ezeket a televízió-műsorokat, és ha a neten látok magamról valamit, akkor továbbkattintok. Hallottam valamit erről, de tényleg nem foglalkoztam vele” – mondta Angelina. Pedig a brit Closer magazin szerint majdnem megőrült, amikor meglátta, hogy mekkora hülyét csinált magából, amikor a combig felsliccelt estélyiből kilógatta lábát.

„A gálán Angie úgy érezte, a ruha teljesen felfalja őt, és azt gondolta, ha nem rakja ki ilyen erőteljesen a lábát, akkor úgy fest majd, mint egy szemeteszsák. Most pedig mindenki rajta röhög, pedig keményen dolgozott azon, hogy jól nézzen ki. Úgy érzi, viccet csináltak belőle, és aggódik a hírneve miatt” – vallotta egy bennfentes a magazinnak. Valóban, viccek egész sora keletkezett a színésznő fehér, inas lábáról, sőt még közösségi oldal is alakult, ahová bárki feltölthette fotóját, amin úgy pózolt, mint Jolie.

 

 

Exit mobile version