Vilmos herceg: “Anyám helyett anyám az anyósom”

nlc | 2012. Május 25.
Amikor kiderült, hogy Kate Middleton és Vilmos herceg egy pár, a fiatal nő családja is az érdeklődés középpontjába került. Mindezt csak úgy lehet a mai napig elviselni, ha megingathatatlan szeretet van Middletonék és Vilmos herceg között.
Vilmos herceg: „Anyám helyett anyám az anyósom”

Kötelező pukedli

Egy kis testmozgással kezdődik Vilmos herceg és anyósa, Carole Middleton találkozása, az asszonynak ugyanis a protokoll szerint bókolnia, pukedliznie kell a herceg, sőt a saját lánya előtt is, mivel azok a királyi fenség címeket viselik.
Mi tagadás, kevés anyós hajt térdet a veje előtt, sokakat talán zavarna is, de Carole Middletont nem. A herceg a közvetlenségével, humorával azonnal belopta magát Carole szívébe.

Megvédte anyósát

Az asszony soha nem kérkedett azzal, hogy lánya a trónörökös barátnője, és soha nem is használta ki ezt az üzleti életben. Soha, egyetlenegy szót sem árultak el a sajtónak a kapcsolatról, és ezt a diszkréciót Vilmos nagyra értékelte. Mint ahogyan azt a kötetlen hangulatot is, amiben részese volt a család vendégeként. Vilmos nemcsak Katalint, hanem az egész Middleton családot meghívta tisztté avatási ünnepségére, melyen a királynő is jelen volt. A sajtó már aznap kikezdte az asszonyt, aki úgy tűnt, végig-rágógumizta az eseményt. Az igazság azonban más volt, Carole éppen akkor szokott le a dohányzásról, ezért rágott egy speciális rágógumit, így Vilmos megvédte akkor még leendő anyósát.

Neki köszönheti a békülést

Carole és Vilmos kapcsolata csak egyszer szenvedett törést, amikor a herceg és Katalin szakítottak. Az asszony úgy érezte, a lánya segített a hercegnek átvészelni az egyetemet, várt rá, míg ő a hadsereg különböző alakulatainál szolgált, a sajtó nemcsak Katalin, hanem a család életét is megkeserítette, és ezek után Vilmos csak úgy elhajítja a lányát. A pletykák szerint Carole volt az, aki végül kibékítette Katalint és a herceget. Nem hiába mondta később Vilmos egy interjúban: hálás az anyósának, amiért olyan lányt nevelt, mint Katalin, és köszöni neki a sok szeretetet, ami miatt úgy érzi, anyja helyett anyja az anyósa.

II. Erzsébet is kedveli Carole Middletont

A királynő nem sokkal az tavalyi, áprilisi esküvő előtt hívta meg magához Windsorba Carole és Michael Middletont teázni. Olyan jól érezték magukat, hogy azóta többször is találkoztak. Mindez tavaly nyáron, a híres ascoti lóversenyen derült ki, amikor is Middletonék az uralkodó személyes vendégeként díszhintón érkeztek a versenypályára.

Exit mobile version