Volt pap is szerepel az RTL feleségkereső műsorában

TóCsa | 2012. Június 20.
Mészáros János Elek helyett többek között egy volt pap családalapításáért szoríthatunk ősztől heti egy órában a Házasodna a gazda című műsorban. Rubin Kristóf főszerkesztő megosztott velünk húsz titkot a csatorna új realityjéről.

20.

Mikor indul?

Június 29-én indul a Házasodna a gazda című produkció, az első epizódban mutatkozik be az a nyolc gazda, aki ennek a sorozatnak a főszereplője lesz. A bemutatkozó epizód után kezdhetnek jelentkezni a gazdákkal szimpatizáló nők. Azokat a nőket, akik egyszerre több gazda felhívására is jelentkeznek, nem tudjuk komolyan venni.

19.

Egy gazda, három nő

A jelentkezők leveleit a csatorna „előzsűrizi”, ez csak annyit jelent, hogy megvizsgálja a levélben leírt adatok valóságtartalmát és a jelentkező motivációját. A levelek közül végül a gazdák választanak: gazdánként három nő dukál, akik a forgatás idejére hozzájuk költöznek.

18.

Stúdióra ne számítsunk

A júniusi kezdő adás nem stúdióban fog játszódni, hanem külső helyszíneken. Lilu körbemegy az országban, felkeresi a gazdákat a lakhelyükön.

17.

Falusi csajok kizárva

Csak nagy- vagy kisvárosban élő nők jelentkezhetnek, ugyanis a műsor nem titkolt célja, hogy bemutassa a városi és a vidéki életvitel közti különbségeket. A falusi lányoknak itt nem terem babér.

16.

Heti egy adás

A Házasodna a gazda ősztől heti egy órában fog jelentkezni. A műsorfolyam néhány hónapig tart majd, az egyes adásokban a gazdák szerelmi ügyeit párhuzamosan figyelhetjük.

15.

Miért Lilu?

Lilu az egyik legtapasztaltabb műsorvezető, ugyanis már több tévés műfajban próbálta ki magát sikerrel, és képes a háttérbe vonulva hagyni, hogy a műsor ne róla, hanem a gazdákról szóljon. Döntő tényező volt az empátiája és a riporteri tapasztalata is.

14.

Trágyalapátolás lesz dögivel

A műsor dokumentarista stílusú reality lesz, ami nem a tévések által kreált helyszíneken, hanem a gazdák tanyáján játszódik. Az RTL Klub nem fog különböző mesterséges feladatokkal vagy programokkal beleszólni a hétköznapi életvitelükbe.

13.

Bográcsozás és strand

A gazdák és választottjaik csak olyan programokban vesznek majd részt, ami természetesen következik a helyzetükből. Rubin Kristóf néhány példát is felsorolt az állatok reggeli gondozásától kezdve az esti bográcsozáson át egészen a környékbéli kis strand meglátogatásáig…

12.

Mindenki nyerhet

A gazdák csak a műsor indulásánál lesznek együtt, de onnantól kezdve, ahogy a nők hozzájuk költöznek, a cselekmény külön szálon fog futni, a szereplők nem lesznek egymás konkurenciái.

11.

Lesz kamera a fürdőben?

A műsort nem bekamerázott szobákban, hanem mozgó stábok segítségével fogják felvenni, melyek egy szerkesztőből, egy operatőrből és egy hangmérnökből állnak. A bekamerázás szóba sem jöhetett, mivel az csak olyan helyszíneken lehetséges, amiknek van határa, márpedig itt a szereplők nemcsak a házban és a birtokon lesznek, hanem szabadon járnak-kelnek, ahogy az életben is tennék. A Győzike-show is ugyanezzel a technikával készült.

10.

Külföldön siker

A műsor egy 2001-es angol reality (Farmer Wants a Wife) licensze alapján készül, amit idáig huszonöt különböző országban mutattak be. A magyar változat csak alaphelyzetében fog hasonlítani a külföldiekhez, mert az RTL Klub a maga igényeihez alakítja a formátumot.

9.

400 facér gazda futkos az országban

A toborzás sikeres volt. A Lilus reklámkampány hatására négyszáz gazda jelentkezett.

8.

Nem minden gazda gazdag

A szereplőválogatásnál fontos szempont volt, hogy mind különböző háttérrel rendelkezzenek. Van, aki erdőgazdálkodással, van, aki állattenyésztéssel foglalkozik… Különböző anyagi helyzetűek, és a szereplők környezete is sokban eltér egymástól.

Egykori pap is jelentkezett

7.

Légy az anyukám!

A gazdák különböző életkorúak. Van köztük, aki élete első feleségét keresi, de van olyan is, aki a gyerekeinek szeretne új édesanyát találni.

6.

Családra vágyó pap megosztaná…

A legizgalmasabb szereplőnek egy volt pap ígérkezik, aki pár éve felhagyott a papi hivatásával és most családot szeretne.

5.

Csillag Születik Elek nem lesz szereplő

A műsorban nem láthatunk ismert szereplőt sem a gazdák között, sem pedig a női oldalon. Az RTL Klub cáfolja, hogy Mészáros János Elek szerepet kapna a Házasodna a gazdában.

4.

Külföldön férfi-férfi páros is összejöhet

A műsorformátum egyik külföldi verziójában egy meleg gazda kereste párját, de hazánkban nem számíthatunk ilyen meglepetésekre. A csatorna hagyományos férfi-nő párokban gondolkodik.

3.

Együtt élni és megszeretni

A legtöbb párkereső reality az igazi megtalálásával ér véget, de a Házasodna a gazda esetében ez nem így lesz. A műsorfolyam 2/3-ára a gazdák már kiválasztják a három nő közül azt, aki szerintük az igazi lehet, majd a folytatásban megtudhatjuk, hogyan működik kettejük között az együttélés.

2.

Nyerni nem lehet

A műsorban nem lesz semmiféle nyeremény vagy győztes, mivel a csatorna így akarja biztosítani, hogy minden szereplőt az érzelmei, ne pedig anyagi érdekek mozgassanak.

1.

A nagy meglepetés

A show egy speciális adással ér véget, amiben az RTL stábja ellátogat a gazdákhoz, és bemutatja, hogy az adás óta eltelt hónapokban hogyan alakult a kapcsolat a gazdák és a kiválasztott nők között.

Exit mobile version