Gáspár Győző után köptek az utcán

nlc | 2012. Június 24.
Jelenleg két ügyben is eljárás indult Győzike ellen: adócsalás és pénzmosás miatt. A showman a Blikknek arról panaszkodott: felélesztené régi együttesét, de őt már leköpik az utcán.
“Utánam köpnek az utcán”- Győzike (fotó: Facebook)

“Az én pénzemből élsz tesó!”

“Semmi sem igaz a vádakból, majd kiderül, de addigra tönkretesznek”- méltatlankodott Győzike a Blikknek. Gáspárnak egykor saját valóságshowja volt, folyton gratuláltak neki az emberek, azt mondja ma már utána köpnek az utcán. “Azt kiabálják, hogy „az én pénzemből élsz, tesó!” Tíz éve tele volt a naptáram fellépésekkel, lemezbemutató koncertekkel, most nem mernek se tévébe, se máshová hívni”- panaszkodott tovább Győzike, aki legutóbb egy olyan fotót töltött fel a Facebookra, amin egy luxusautó előtt pózol és abból fotózta le az előtte elsétáló Bruce Willist. Bizonyára kölcsönkocsi lesz az is.

Romantic visszatérés a nagy projekt

De Győzikét mégis nagyon bántja, hogy őt már mindenki elkönyvelte bűnösnek – egyébként nem, hiszen még nem mondtak ítéletet -. Senki nem hiszi el, hogy nem vagyok bűnös, csak sztárságra vágytam, elég jómódú a családom ahhoz, hogy ne kelljen pénzzel foglalkoznom. Ha egy percet nem dolgoztam volna, akkor is megéltem volna a nagyszüleim vagyonából”- árulta el a Blikknek Gáspár, aki most újra élesztené egykori sikerbandáját a Romanticot. “Az első koncertünk Baján lesz nyár végén”- újságolta Győző, aki hozzátette neki most nincs jövedelme, mert az adóhatóság zárolta az örökségét. 

Gáspár legutóbb VV Fecóval készített közös dallal büntetett. Azt itt hallgathatod meg.

Exit mobile version