Tatár Csilla saját bevallása szerint kényesen figyel egészségére és alakjára, de azért szeret igazán finomat enni. A hizlaló ropogtatni valókról lemondott, helyett olívabogyót szokott nassolni. „Nagyon szeretem a tengeri herkentyűket, halat, rákot, kagylót. Köretként pedig elengedhetetlen hozzájuk az olívabogyó – mesélte Csilla, aki salátaként is imádja az olívát. – Az egyszerűen elkészíthető ételek híve vagyok. Sosem fogyasztok chipset vagy snackeket, helyette szívesebben csipegetek sajtokat és spanyol olívabogyót” – tette hozzá a Mokka műsorvezetője.
Sanyargatta testét
Csilla korábban arról mesélt, hogy nagyon nehezen fogadta el alakját, túlságosan szélesnek látta csípőjét, és akkor szó szerint sanyargatta testét. „Emlékszem, volt, hogy álltam a tükör előtt és vészesnek láttam a helyzetet, mert nem voltam a tipikus 90-60-90, amiről minden lány álmodik. Ezért sokszor volt, hogy tizenhat évesen csak napi egy joghurtot ettem, annyira elégedetlen voltam magammal” – mesélte Csilla néhány hete, akinek mára sikerült elfogadnia magát. „Egy ponton azt mondtam: ez így nem mehet tovább, ha már ezt kaptam a sorstól, még inkább ráerősítek a dologra. Azóta simán felveszem a széles csípőjű nőknek stylistok által tiltott dolgokat: rövid derekú felsőket, derékban szorosan húzott ruhákat, szoknyákat…” – mondta a Nők Lapja Cafénak a Mokka háziasszonya.