Végre! Megkérte barátnője kezét a herceg

nlc | 2012. Július 05.
Caroline monacói hercegnő – a jelenlegi uralkodó, II. Albert herceg nővére – bejelentette, hogy legidősebb fia megnősül, egy sörfőzde örökösnőjét veszi feleségül.

Tavaly II. Albert herceg házasságkötésének örülhettek a monacóiak, most pedig Caroline hercegnő legidősebb fia, Andrea készül kimondani az igent. „Engem ért az öröm, hogy megoszthatom önökkel fiam eljegyzésének hírét” – jelentette be Caroline hercegnő, hogy 28 éves fia elveszi Tatiana Santo Domingót, akivel évek óta együtt él.

Az esküvő időpontját még nem tudni, csak annyi a biztos, hogy a menyasszonyi ruhát Caroline régi jó barátja, Karl Lagerfeld tervezi. Andrea apja egyébként Caroline hercegnő második férje, Stefano Casiraghi, aki 1990-ben egy motorcsónakversenyen életét vesztette. Tatiana egy kolumbiai milliárdoscsaládból származik. Nagyapja volt a fő részvényese a világ második legnagyobb sörfőzdéjének. A Riviérán ismerkedtek meg, jelenleg Andrea monacói apartmanjában élnek.

De elképzelhető, hogy előbb-utóbb beköltöznek a palotába – mint Monaco uralkodópárja. Ha ugyanis Albert hercegnek és feleségének, Charlene-nek nem születik gyermeke, akkor a trónöröklésben jelenleg második helyen álló Andrea lesz Monaco uralkodó hercege, Tatiana pedig hercegnője. 

 
Tatiana és Andrea
 
Charlene és II. Albert
Exit mobile version