Nagyon sörös üdítő. Pécsi Radler, ez óriási ötlet!

Radler | 2012. Július 12.
Végre megvan az ideális üdítő férfiaknak... Finom gyümölcsből és még finomabb sörből. Könnyű, frissítő, jól behűtve az ideális üdítő.

Az eredeti radlerek a biciklizőknek készültek, valódi citromból facsart limonádéval és jóféle osztrák sörrel. Az ötlet bombasztikusnak bizonyult, és az emberek szívesen itták a komoly esti sör laza délutáni változatát.

A Pécsi Sörfőzde nekünk is elkészítette a könnyű, gyümölcsös sörös üdítőket! A Radler Citrom csak az első volt a sorban. Hamarosan jött a Meggy, és a férfiak lecsaptak rá. Te kóstoltad már? A magyar meggy és a Pécsi Sörfőzde kitűnő, finom világos söre egetverően jól illik egymáshoz!

No és mit szólsz a Bodzához? Ha azt gondolod, hogy a bodza az otthon kötögető nagymamák itala – tévedésben vagy! A Bodza virágos-romantikus aromája és a sör férfiasan kesernyés íze elképesztően jól egymásra találtak a Radlerben!

De itt még nem ér véget a sor… A Pécsi Radler idei újdonsága a Szeder és a Málna. Próbáld ki a legújabb sörös üdítőket is, már rengeteg helyen kaphatók!

Mint a radlerek általában, a Pécsi Radlerek is alacsony alkoholtartalmúak, a 2%-ot nem haladják meg. Ihatod üvegből, dobozból vagy pohárból, teljesen mindegy: egy sörös üdítő a Pécsi Radlertől nagyon jól fog esni! Ezt a strandon különösen fogod értékelni, hiszen a nagy hőségben egy pohár komolyabb alkoholtartalmú ital hamar fejbe kólinthat, ezzel szemben egy sörös üdítő kellemesen feldob, de nem üt ki.

Végül egy apró, de komoly tényező, amivel számolnod kell. A nők is bolondulnak a Pécsi Radlerért, mert úgy érzik, számukra ez az ideális sör: könnyű, gyümölcsös, menő ital. Ne hagyd hát őrizetlenül a Radleredet, ha nők vannak a közelben!

Mi szóltunk.

Exit mobile version