Nagyon üdítő sör nőknek. Köszönjük, Pécsi Radler!

Radler | 2012. Július 12.
A Pécsi Radlert mintha neked találták volna ki! Friss, üdítő gyümölcsízét nagyra fogod értékelni. Itt van például a Citrom. A klasszikus radler limonádé és sör párosításával született, és nem hiába lett szinte pillanatokon belül népszerű Nyugat-Európában. Hűs nyári napokon egyszerűen kihagyhatatlan!

A Meggy savanykásan sörös íze a kellemesen langyos délutánokon és a csajos beszélgetéseken esik talán a legjobban. Vagy kóstoltad már a Bodzát? Ha már sétáltál el virágzó bodzafa mellett, tudhatod, milyen pompás aromája van. Nos, egy finom sörben a bodza a virágkorát éli. Kortyolj bele, és egyet fogsz érteni!

A nyár szenzációja a két új gyümölcsös Pécsi Radler lesz: a Szeder és a Málna. Vadnak találod a szedret? Tényleg az, ha neked kell leszüretelned a tüskés bokorról. A Pécsi Radlerben azonban lágy és frissítő. A málna pedig pont olyan, amilyennek a málnát szereted: vidám, édes, üde pillanatokat hozó.

Mindegyik Pécsi Radler alacsony, 2%-ot nem meghaladó alkoholtartalmú, hogy a finom sör ne szálljon rögtön a fejedbe. Ihatod üvegből, dobozból vagy pohárból, szívószállal vagy anélkül, ez az üdítő sör nagyon jól fog esni!

Ám van itt egy apró, de bosszantó apróság, amire ügyelned kell.

A Pécsi Radlerért a férfiak is nagyon odavannak, mert olyan üdítőt látnak benne, aminél nincs férfiasabb: hiszen sör van benne! Ezért vigyázz jól a Radleredre, ha egy pasi van a közelben! Könnyen abba a tévhitbe eshet, hogy a Radler neki való, és csak neki…

Mi szóltunk.

Exit mobile version