Megszállott zaklatja Bálint Antóniát

nlc | 2012. Július 18.
Már hét éve szexuális ajánlatokkal bombázza egy ismeretlen a volt szépségkirálynőt. Toncsinál mostanra betelt a pohár, feljelentést tett a rendőrségen.
Megszállott zaklatja Bálint Antóniát

Rendőrséghez fordult Bálint Antónia, mert megelégelte, hogy egy rajongója évek óta zaklatja őt. Mint mondja, hét évvel ezelőtt kezdődött minden. Egyik nap kapott egy szexuális tartalmú SMS-t valakitől, ám idővel hirtelen elszaporodtak az ilyen jellegű üzenetek. „Fogalmam sincs, hogy néz ki a fiatalember. (…) Előfordul, hogy hosszú hónapokig nem is jelentkezik, de aztán újra beindul” – panaszkodott a Blikknek a tisztítókúrán átesett egykori modell, akit kedden két órán keresztül hallgatott ki a rendőrség.

A Bors úgy tudja, hogy a zaklatója hét éve divatbemutató-műsorvezetői munkára csábította a szoptatási vallomásával nagy vihart kavart Toncsit, akit akkoriban sokszor kértek fel különféle rendezvények háziasszonyának, majd miután megszerezte a privát telefonszámát, zaklatni kezdte. Volt olyan eset, hogy a férfi meztelenül írogatott neki az ágyból.

Félelemérzet nincs Toncsiban, hiszen fenyegetésről szó sincs, a szexuális tartalmú üzenetek – mint mondja – nem bántóak számára, csupán kellemetlenek. „A rendőrségnek sikerült azonosítania a szám tulajdonosát, így pedig már könnyen meglesz a zaklató” – mesélte a fejleményeket a szexis revüműsort tervezgető exszépségkirálynő. A Bors úgy tudja, egy negyven év körüli debreceni férfi lehet az elkövető.

Exit mobile version