Őrjöngött Angelina Jolie Brad miatt

nlc | 2012. Augusztus 20.
Brad Pitt Madonna volt férjével, Guy Ritchie rendezővel tivornyázott. Igazi pasibulit tartottak, ahonnan a színész részegen ment haza. Angelina Jolie pedig finoman szólva is kiakadt – írja a National Enquirer.
Őrjöngött Angelina Jolie Brad miatt

A lap beszámolója szerint Angelina majd felrobbant a dühtől, amikor férje és a rendező egész éjjel kimaradtak a legénybúcsú miatt, amikor pedig reggel hazaértek, Brad annyira részeg volt, hogy nem is tudott magáról.
„Pitt Londonban szórakozott a brit rendezővel és más filmes haverjával. Ezt egy utolsó, igazi legénybulinak szánta, mielőtt elveszi Angelinát… Amikor a nő meglátta őt részegen reggel a nappaliban, valósággal őrjöngött. Angelina Guyt hibáztatta a történtek miatt, és azt vágta Brad fejéhez, hogy úgy viselkedik, mint egy húszéves fiú, nem úgy, mint egy hatgyermekes, felelős családapa, aki esküvőre készül” – írja a National Enquirer.

Nyilván az sem esett jól Angelinának az esküvő előtt, hogy Brad telefonon felhívta volt nejét, Jennifer Anistont, és gratulált neki az eljegyzéséhez.

Exit mobile version