Újabb balhé a hercegnő körül

nlc | 2012. Szeptember 21.
Aggódik a lánya miatt a monacói hercegnő, a gyönyörű Charlotte Casiraghi ugyanis beleszeretett egy nála 15 évvel idősebb színészbe, és feleségül akar menni hozzá.

Jól emlékszik még Caroline monacói hercegnő az első házasságára. 21 évesen, szülei tiltakozása ellenére feleségül ment egy Philippe Junot nevű, nála 17 esztendővel idősebb francia, playboyéletet élő bankárhoz. A frigy nem is tartott tovább két évnél, a folyamatosan megcsalt, és állítólag többször megvert Caroline pedig sírva költözött Párizsból Monacóba, vissza a szüleihez. Most pedig azt kell látnia, hogy a történelem ismétli önmagát.

Míg mind a két fiának boldog és tartós kapcsolata van, addig lánya, Charlotte januárban dobta eddigi barátját, Alex Dell galériatulajdonost, mert beleszeretett Gad Elmaleh kanadai–francia–marokkói származású filmszínészbe. A szívtipró ráadásul 15 évvel idősebb a hercegnőnél.

Egy Korzika és Szardínia közötti földközi-tengeri kiránduláson jelentették be a családnak, hogy összeházasodnak. És habár Caroline minden porcikája tiltakozik lánya esküvője ellen, igazából tudja, hogy nem tehet semmit, legfeljebb a lelkére beszélhet. Charlotte már 26 éves, apja és nagyapja örökségének köszönhetően elképzelhetetlenül gazdag, azt csinál, amit akar. Anyja csak remélheti, hogy ha a lánya férjhez is megy, nem ér olyan csúfosan és gyorsan véget a házassága, mint harminc évvel ezelőtt az övé.    

Exit mobile version