Blama Jennifer Aniston esküvője körül

nlc | 2012. Október 31.
Néhány napja mindenki Jennifer Aniston egyedi, méregdrága és igazán feltűnő eljegyzési gyűrűjéről cikkezett. Nos úgy tűnik, az ékszer annyira egyedi, hogy még Jessica Biel is ilyet kapott Timberlake-től...

A két ékszer leginkább kialakításában hasonlít egymásra. Jennifer Aniston eljegyzési gyűrűjét először október elején láthattuk, és az ékszerészek azonnal elemezni kezdték a 8 karátos, körülbelül félmillió dollárt érő ékszert. „Lehet, hogy nyolckarátos gyémánt, és elképesztően sokat ér, de olyan, akár egy olcsó bizsu. Imádom Jennifer letisztult stílusát. Ebbe a képbe nem illik bele ez a hatalmas gyémántgyűrű, ami ott virít az ujján. Olyan vele, mint egy valóságshow-szereplő. Ez a gyűrű rusnya. Mi csak show-gyűrűnek hívjuk, mivel semmi más célja nincs, mint az, hogy megmutassa a világnak, hogy őt bizony eljegyezték” – mondta egy ékszerész a brit Daily Mailnek.

De vajon mit szólna ugyanez az ékszerész, ha meglátná Jessica Biel gyűrűjét? A színésznő október 19-én mondott igent Justin Timberlake-nek, és az olasz esküvőn egy, az Anistonéhoz kísértetiesen hasonlító gyűrű került az ujjára. Külföldi lapok szerint ennek a közel 18 karátos ékszernek a tervezésébe maga Timberlake is besegített. De lehet, hogy neki pedig Aniston pasija segített, mert a két nő csillogó büszkesége igazán hasonlít egymásra.

 

Exit mobile version