30 kilót fogyott a Voice versenyzője

Szurovecz Kitti | 2012. November 05.
Évekkel ezelőtt gyors egymásutánban adott életet két gyermekének a The Voice továbbjutója, Fehér Adrienn. A terhesség után azonban nagyon elhízott. Most elmesélte, hogyan sikerült leadnia 30 kilót!

„Átadtam magam az anyaságnak”

„Korábban sokáig játszottam Székesfehérváron, a Vörösmarty Színházban, ám miután a gyerekeim megszülettek, évekig csak velük foglalkoztam – meséli Adrienn, akit Cserháti Zsuzsa saját utódjaként tartott számon. – Akkoriban még férjnél voltam, szerencsés helyzetben, mert nem kellett okvetlenül dolgoznom ahhoz, hogy megélhessünk. Ki is használtam az időt: hihetetlenül sokat törődtem a lányommal és a fiammal, kitöltötték az életem. Boldogan ültem otthon kilencvenkilósan, és egyáltalán nem zavart! Maximálisan átadtam magam, a teljes figyelmem az anyaságnak.” Adrienn azt mondja, ma már másként tenne: úgy érzi, a gyerekek mellett nem figyelt oda eléggé a házasságára, ezért is fordulhatott elő, hogy a férje máshol kereste a boldogságot.

Csodát tett a jóga!

„A kapcsolatunk szempontjából már késő volt, amikor belekezdtem az újbóli önmegvalósításba, és ezzel együtt a fogyókúrába is. Az első kilók a válással együtt járó stressznek köszönhetően olvadtak le rólam, a gyomrom ugyanis egészen összeszűkült, egy idő után csak egészen kis adagokat voltam képes enni. Nagyon megtetszett az eredmény, így miután megint nyugodtabban töltöttem a napjaimat, úgy döntöttem, tovább folytatom a fogyókúrát, persze egészségesebben.

Mi a közös Gesztiben és a Voice énekesnőjében? Eláruljuk!

Nekem a szétválasztó diéta és a jóga együttese vált be, az utóbbi pedig lelkileg is egészen helyrehozott. Hála az életmódváltásnak, harminc kilót elvesztettem, az önbizalmam viszont visszatért, és büszkén állhattam a The Voice mesterei elé. Nagyon örülök, hogy továbbjutottam!” – mosolyog az énekesnő.

Exit mobile version