Ezzel a 26 éves pasival kavar az 50 éves Demi Moore

nlc | 2012. December 05.
Ötvenévesen sem lassít Demi Moore, aki 26 éves műkereskedő szerelmével hol Miamiban nyaral, hol művészeti vásárra utazik. Mindezt úgy, hogy exe, Ashton Kutcher még mindig a férje.
Ezzel 26 éves pasival kavar, az 50 éves Demi Moore

Kemény időszakon van túl Demi Moore, aki most, hogy talpra állt, teljes bedobással élvezi az életet. A színésznő legújabb szerelme egy 26 éves örökösfiú, Vito Schnabel, akivel ebben a hónapban Miamiban együtt is nyaralnak, de tervbe vették, hogy közösen vesznek részt az Art Basel művészeti vásáron is. A december 6. és 9. között megrendezett floridai esemény azért bír különös jelentőséggel a páros számára, mert Schnabel fiatal kora ellenére elismert műkereskedő. A fiút emellett egy Dom Perignon-parti házigazdájának is felkérték, ahova természetesen Demi is elkíséri majd.

A páros Vladimir Doronin milliárdos Indiában tartott születésnapi partiján „debütált”, ahol nyilvánosan ölelgették egymást és táncoltak. Ennek ellenére a színésznő és férje, Ashton Kutcher válása még mindig nem téma, pedig a színész szintén új kapcsolatban él, mégpedig Mila Kunisszal.


ADVENT A NŐK LAPJA CAFÉN!

Hangolódj rá a karácsonyra a Nők Lapja Café adventi különszámával! Tesztekkel, receptekkel, programajánlatokkal és ajándéktippekkel várunk. És persze minden napra jut valami meglepetés is!


Exit mobile version