Lyukas ruhát vett fel a hercegnő

nlc | 2012. December 20.
Nem véletlenül viselt lyukas öltözetet Erzsébet királynő unokája, amikor egy kórházba látogatott. Eugenie hercegnő direkt mutogatta a hátát.

A királynő minden évben karácsonyi ebéden látja vendégül a királyi család közeli és távoli tagjait. Tegnap a Buckingham-palotában a dinasztia több mint ötven tagja gyűlt össze. Azon nem lepődtek meg, hogy a királynő lánya, Anna hercegnő nem vett részt az ebéden, ő és férje éppen az Afganisztánban szolgáló katonákat, köztük Harry herceget látogatták meg. Azon már igen, hogy a kenti hercegné sem ment el, de kiderült, a bátyja aznap hunyt el, emiatt mondta le a családi eseményt. Ám volt valaki, aki mindenkit megdöbbentett: Eugenie hercegnő, a királynő kedvenc unokája, ő ugyanis egy lyukas ruhában érkezett.

Az ebéd előtt a 22 éves hercegnő abban az ortopédiai kórházban, a Royal National Orthopaedic Hospitalban tett látogatást, ahol kislányként gerincferdülése miatt két platinát ültettek be a gerince mellé, melyeket évek múlva távolították el a hátából. Eugenie azért ment lyukas ruhában, hogy megmutassa a hegeket a kis betegeknek, ezzel is bátorítva őket, hogy ha ő meggyógyult, akkor nekik is sikerülni fog. A hercegnőnek szívügye a gyermekek megsegítése, Royal National Orthopaedic Hospital pedig a sok-sok támogatásért, adománygyűjtésért cserébe a kórház egyik épületét Eugenie Hercegnő Háznak nevezték el.

Exit mobile version