Vilmos herceg nekiment az öccsének

nlc | 2012. December 25.
Bár imádja az öccsét Vilmos herceg, mégsem szeretné, ha Harry szorosabb kapcsolatban lenne születendő gyermekével.
Vilmos herceg nekiment az öccsének

Egy trónörökös születésénél mindenre fel kell készülni; hogy pontosan mikre, azokat szigorú szabályok rögzítik. Ilyen többek között az, hogy azonnal ki kell nevezni egy gyámot a születendő kisbabának. Ha Károly herceggel vagy Vilmos herceggel történne valami végzetes, merénylet, halálos baleset, akkor a baba nagykorúságáig a kijelölt gyámja uralkodna helyette egészen a nagykorúságáig, vagyis 18. születésnapjáig.
Sokan azt gondolták, hogy Vilmos az öccsét, Harryt nevezi meg majd a baba gyámjaként, de a cambridge-i herceg nem így döntött. „Vilmos szerint Harry megbízhatatlan, és bár nagyon szereti, jól kijön vele, de nem ő lesz a baba gyámja” – árulta el Vilmos magántitkára. Ugyan nem részletezte az okokat, de sejteni lehet, hogy a sokat partizó, a bulikban meztelenkedő Harryt a viselkedése miatt nem kéri fel erre a feladatra a bátyja.
Az, hogy Harry most az afganisztáni hadszíntéren remekül teljesít, nem biztosíték Vilmos szemében arra, hogy ha leszerel és hazaköltözik, nem folytatja a bulizós életmódot. A brit lapok szerint ezek után az is kétséges, hogy Vilmos egyáltalán felkéri öccsét gyermeke keresztapjának.

Exit mobile version